ΑΕΚ : Ανατροπή με Γαλανόπουλο, ανανέωσε ως το 2023!

ΑΕΚ : Ανατροπή με Γαλανόπουλο, ανανέωσε ως το 2023!

Ο Κώστας Γαλανόπουλος θα παραμείνει τελικά στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο!

Μεγάλη ανατροπή και τελικά… ΑΕΚ ο Κώστας Γαλανόπουλος!

Οι δυο πλευρές ήρθαν τελικά σε συμφωνία, με τον Έλληνα μέσο να βάζει την υπογραφή του σε νέο συμβόλαιο με τους κιτρινόμαυρους. Ένα συμβόλαιο που θα έχει ισχύ μέχρι και το 2023!

Στην αρχή, είχε αποφασισθεί να τεθεί στον «πάγο» ο «Γαλανό». Ωστόσο, 22χρονος μέσος αποδέχθηκε την βελτιωμένη πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ και θα παραμείνει κιτρινόμαυρος για τα επόμενα τρία χρόνια, ενώ συμπεριλαμβάνεται εκ νέου στα πλάνα του Μάσιμο Καρέρα.

Να σημειωθεί, πως η μεγάλη ανατροπή έγινε μετά και την παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη. Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης συνομίλησε με τον «Γαλανό», κλείνοντας το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής μέσος υπέγραψε με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016 στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο και από το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, όντας εκ των βασικών παικτών της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στη σεζόν 2017-18 έφτασε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία της καριέρας του, όντας ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά. Όταν κατακτήθηκε ο τίτλος ήταν 20 ετών και τεσσάρων μηνών, έχοντας συμμετάσχει σε 19 αγώνες στην πορεία του πρωταθλήματος και σε άλλους 15 σε Κύπελλο (6) και Ευρώπη (9). Συνολικά μετράει 106 συμμετοχές και 5 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ στις 15 Μαϊου 2018, σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Σαουδική Αραβία, έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών, με την οποία μετρά έως σήμερα τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Κώστα, για πάντα εδώ!

Το αετόπουλο έμεινε σπίτι του! #aekfc #aekfamily #galano_25 #aekfcseason2020_21#preseason2020_21 #staysafe

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 25 Αυγούστου 2020

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ