Παναθηναϊκός : Σε καλό δρόμο του Ρόχας

Παναθηναϊκός : Σε καλό δρόμο του Ρόχας

Η μεταγραφή του Γκάμπριελ Ροχας στον Παναθηναϊκό προχωράει, καθώς η πρόταση του Τσάβι Ρόκα είναι κοντά στα «θέλω» της Σαν Λορεντζο και υπάρχει μικρή διαφορά ανάμεσα στις δυο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός έχει σε πρώτο πλάνο την απόκτηση του Γκάμπριελ Ρόχας από τη Σαν Λορέντζο για την ενίσχυση του στο αριστερό άκρο της άμυνας. Ο ποδοσφαιριστής της αργεντίνικης ομάδας είναι ο εκλεκτός των Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα για τα αριστερά και το τριφύλλι έχει ήδη έρθει σε επαφές με τη Σαν Λορέντζο για τον Ρόχας.

Μάλιστα οι επαφές των δυο ομάδων είναι σε προχωρημένο επίπεδο, χωρίς όμως να υπάρχει συμφωνία, αλλά είναι σε καλό δρόμο προκειμένου ο παίκτης να φορέσει τα πράσινα.

Συγκεκριμένα, ο ατζέντης του Αργεντινού αριστερού μπακ μετέφερε στη διοίκηση της Σαν Λορέντζο την πρόταση των «πράσινων» να τον αποκτήσουν με ένα μικρό αντίτιμο παραχωρώντας ένα ποσοστό μεταπώλησης.

Οι Αργεντινοί δεν αποδέχτηκαν την πρόταση, αλλά η διαφορά δεν είναι μεγάλη και ο εκπρόσωπος του 23χρονου άσου θα έχει νέα επικοινωνία με τον Τσάβι Ρόκα προκειμένου να τα βρουν οι δυο ομάδες. Εξάλλου η Σαν Λορέντζο δεν υπολογίζει τον παίκτη και θέλει να τον ξεφορτωθεί, κάτι που δειχνει πως αργά ή γρήγορα η υπόθεση θα έχει ευτυχή κατάληξη για τον Παναθηναϊκό, με τον Ρόχας μάλιστα να προπονείται με το γκρουπ παικτών που δεν υπολογίζονται.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ