Οδεύει προς Αγγλία ο Γιαννούλης

Οδεύει προς Αγγλία ο Γιαννούλης

Ο Δημήτρης Γιαννούλης θα πρέπει να αρχίσει να ετοιμάζει τις βαλίτσες καθώς ο ΠΑΟΚ είναι κοντά σε συμφωνία με ομάδα του εξωτερικού με την Νιούκαστλ να είναι πιο κοντά στην απόκτηση του έμπειρου αμυντικού.

Το ματς με την Μπεσίκτας ίσως να ήταν το τελευταίο του Δημήτρη Γιαννούλη με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Ο έμπειρος αμυντικός του ΠΑΟΚ βρίσκεται με το ένα πόδι εκτός Τούμπας καθώς από σήμερα θα υπάρξουν εξελίξεις γύρω από την υπόθεση της μεταγραφής του. Όπως είχαμε αναφέρει μέσα από to10, για τον Γιαννούλη, είχαν εκφράσει έντονο ενδιαφέρον, ομάδες από την Γαλλία, την Ιταλία, την Γερμανία, την Αγγλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία. Οι περισσότερες προτάσεις δεν ικανοποιούσαν τα «θέλω» του ΠΑΟΚ που ήταν συγκεκριμένα 6-7 εκατομμύρια ευρώ.

Η τελευταία που έδειξε έντονο ενδιαφέρον ήταν η Νιουκάστλ και σύμφωνα με πληροφορίες προσφέρει ένα ποσό που πλησιάζει πολύ στις απαιτήσεις του Δικεφάλου παρότι είναι σπαστό και με συγκεκριμένο όρο. Οι Άγγλοι δίνουν 5,5 εκατομμύρια ευρώ στον ΠΑΟΚ για να αποκτήσει τον Γιαννούλη και άλλα τρία εκατομμύρια ευρώ, εφόσον ο διεθνής άσος, συμπληρώσει συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών με την φανέλα της Νιούκαστλ.

Δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε μέχρι και την τελευταία να υπάρξει ενδιαφέρον από κάποια άλλη ομάδα του εξωτερικού με περισσότερα χρήματα ή με καλύτερους όρους για τον ΠΑΟΚ. Όποια κι αν είναι η εξέλιξη στην υπόθεση Γιαννούλη το μόνο σίγουρο είναι πως ο αριστεροπόδαρος αμυντικός αργά ή γρήγορα θα αποχωρήσει από την Τούμπα για ένα καλύτερο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ