Επίσημο : Στον Βόλο ο Τέκιο (pic)

Επίσημο : Στον Βόλο ο Τέκιο (pic)

Ο Σέρτζιο Τέκιο είναι επίσημα ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου και θα κληθεί να καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Βόλος ΝΠΣ συνεχίζει να δυναμώνει και το ρόστερ αρχίζει να ολοκληρώνεται ενόψει της νέας σεζόν. Το νέο απόκτημά του, ακούει στο όνομα Σέρτζιο Τέκιο, ο οποίος είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του ελληνικού συλλόγου και θα κληθεί να βοηθήσει την νέα του ομάδα στην Superleague.

Ο 30χρονος αμυντικός αγωνίζεται ως δεξί μπακ και η εμπειρία του από την Ισπανία, είναι η κατάλληλη για τα πλάνα του Σάκη Τσιώλη. Η μετακίνησή του, γίνεται με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς έληξε το συμβόλαιό του με την ισπανική Έλτσε.

Μάλιστα ο Ισπανός άσος, θα αγωνιστεί για πρώτη φορά μακριά από την πατρίδα του. Συγκεκριμένα, από το 2011, όταν έγινε και επαγγελματίας, παίζει μόνο στην Ισπανία. Φόρεσε την φανέλα της Μούρθια για έξι χρόνια και από το 2017, ήταν μέλος της Έλτσε. Με την δεύτερη, σημείωσε 81 συμμετοχές με απολογισμό δύο ασίστ.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 30χρονου Ισπανού ακραίου αμυντικού Σέρτζιο Τέκιο.

Ο Σέρτζιο Τέκιο από το 2017 αγωνιζόταν στην Ελτσε με την οποία πανηγύρισε φέτος την άνοδο στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Τη φετινή περίοδο αγωνίστηκε σε 14 αγώνες, ενώ τις δύο προηγούμενες σεζόν είχε 28 και 24 συμμετοχές αντίστοιχα.

Στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Μούρθια έχοντας συνολικά 118 συμμετοχές και Βαγιαδολίδ, ενώ ξεκίνησε την καριέρα του στην Κόστα Καλίδα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ