«Ενδιαφέρον από το Αμβούργο για τον Μιχόγεβιτς»

«Ενδιαφέρον από το Αμβούργο για τον Μιχόγεβιτς»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν στο εξωτερικό, το Αμβούργο ενδιαφέρον για τον 24χρονο Βόσνίο σέντερ μπακ του ΠΑΟΚ.

Ο Μάρκο Μιχόγεβιτς μπορεί να μην βρίσκεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα για τη νέα σεζόν, αλλά όπως φαίνεται αρκετές ομάδες στο εξωτερικό καλοβλέπουν την περίπτωση του 24χρονου Βόσνιου σέντερ μπακ. Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, υπάρχει ενδιαφέρον για τον άσο του Δικεφάλου του Βορρά από την Γερμανία και συγκεκριμένα από το Αμβούργο.

Ο Μιχόγεβιτς πέρσι αγωνίστηκε ως δανεικός στην Αουε, αλλά η γερμανική ομάδα στο τέλος της σεζόν δεν ενεργοποίησε την οψιόν αγορά που υπήρχε στη συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, η οποία ήταν στα 800.000 €. Ο παίκτης γύρισε στη Θεσσαλονίκη, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα δεν τον υπολογίζει.

Το συμβόλαιό του με τον Δικέφαλο του Βορρά ολοκληρώνεται στο τέλος του χρόνου (31/12) και πολύ δύσκολα θα παραμείνει στα «ασπρόμαυρα». Το πιο πιθανό είναι να παραχωρηθεί σε άλλη ομάδα, με το Αμβούργο να καλοβλέπει την περίπτωση του Βόσνιου σέντερ μπακ. Οπως αναφέρει η ιστοσελίδα «Sport1», ο Μιχόγεβιτς έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της γερμανικής ομάδας, αφού οι άνθρωποι του Αμβούργου έμειναν ικανοποιημένοι από τις εμφανίσεις που έκανε ο 24χρονος με τη φανέλα της Αουε στη Τσβάιτε Λίγκα. 

Για την ώρα, πάντως, το ενδιαφέρον είναι μόνο σε φιλολογικό επίπεδο, αφού το Αμβούργο δεν έχει κάνει επίσημη κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Βόσνιο κεντρικό αμυντικό. Υπενθυμίζουμε ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης τον είχε αποκτήσει τον Ιανουάριο του 2018 από το Σαράγιεβο. Μια μεταγραφή που είχε στοιχίσει 300.000 € στον Δικέφαλο του Βορρά, ωστόσο, ο Μιχόγεβιτς από τότε που αποκτήθηκε μέχρι σήμερα αγωνίστηκε μόλις σε ένα επίσημο παιχνίδι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ