Η Αλ Σαντ έστειλε την πρόταση για τον Γκιγιέρμε, έρχονται εξελίξεις

Η Αλ Σαντ έστειλε την πρόταση για τον Γκιγιέρμε, έρχονται εξελίξεις

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ του Ολυμπιακού έχει πέραση στο εξωτερικό. Ανοιχτός δίαυλος επικοινωνίας των «ερυθρόλευκων» με τον Γκάρι Ροντρίγκες.

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού προέρχονται από μία εξαιρετική σεζόν και είναι λογικό να έχουν προσελκύσει ενδιαφερόμενους από το εξωτερικό. Όπως με τον Γκιγιέρμε. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ έχει πέραση και μάλιστα το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της ΠΑΕ έχει e-mail με αναφορά στο όνομα του…

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα «Πρωταθλητής», η Αλ Σαντ από το Κατάρ έχει καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Γκιγιέρμε. Το ποσό που προσφέρει η αραβική ομάδα δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά φαίνεται πως είναι αρκετό για να αρχίσει η διαπραγμάτευση για τον ποδοσφαιριστή.

Ασφαλώς, ο Γκιγιέρμε είναι ένας παίκτης που έχει βοηθήσει πολύ τον Ολυμπιακό. Όμως, είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν εξελίξεις με την Αλ Σαντ εντός των επόμενων ωρών…

Στο μεταξύ, συνεχίζονται οι επαφές των ανθρώπων του Ολυμπιακού με τον Γκάρι Ροντρίγκες. Ο Ολλανδός εξτρέμ αρέσει στους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι θα ήθελαν να τον φέρουν στον Πειραιά.

Ανάμεσα στο πρωταθλητή Ελλάδας και στον ποδοσφαιριστή υπάρχει ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας, ωστόσο η υπόθεση του είναι περίπλοκη. Γιατί ο Ροντρίγκες έχει συμβόλαιο με την Αλ Ιτιχάντ μέχρι το τέλος του 2023, αλλά αυτή την περίοδο έχει παραχωρηθεί με διετή δανεισμό στη Φενέρμπαχτσε.

Το κασέ του Ροντρίγκες είναι ιδιαίτερα υψηλό, αφού όπως καταγράφουν οι Τούρκοι, στη Μέση Ανατολή έχει συμφωνήσει στα 4,5 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Η Φενέρ πληρώνει τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ και τα άλλα τα καλύπτει η Αλ Ιτιχάντ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ