Ζαμάνης : «Καμία σκέψη εξαγοράς ή απλά αλλαγής ΑΦΜ όσο είμαι στον Πανιώνιο»

Ζαμάνης : «Καμία σκέψη εξαγοράς ή απλά αλλαγής ΑΦΜ όσο είμαι στον Πανιώνιο»

Με προσωπική του δήλωση, ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου, Νίκος Ζαμάνης διαλεύκανε το τοπίο.

Ξεκάθαρος ήταν ο Νίκος Ζαμάνης, βάζοντας τέλος στα σενάρια που ήθελαν τον Πανιώνιο να αλλάζει ΑΦΜ για να παραμείνει στην Super League 1 και τη νέα σεζόν.

Ο διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος διέψευσε κατηγορηματικά αυτές τις φήμες που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες μέρες, τονίζοντας πως το όνομα, τα χρώματα, η έδρα και η Ιωνική ασπίδα στο μπροστινό μέρος της φανέλας είναι αδιαπραγμάτευτα.

Αναλυτικά η σχετική δήλωση:

«Με αφορμή κάποια δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, τα οποία κάνουν λόγο «για σκέψεις περί εξαγοράς ή απλά αλλαγής ΑΦΜ» της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, κατηγορηματικά δηλώνω προς τους «εμπνευστές» αυτών των σεναρίων, αλλά για να γνωρίζει ο κόσμος της ομάδας, πως εγώ προσωπικά, όσο είμαι στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν θα πάρω ΠΟΤΕ τέτοια απόφαση, η οποία είναι αντίθετη με τις αρχές του συλλόγου και ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ την ιστορία του.

Δεν θα γίνω ΠΟΤΕ η αφορμή για να αλλάξει ο πρόσφυγας ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, το σήμα του, τα χρώματά του, το DNA του, την έδρα του και να απαρνηθεί τις ρίζες του.

Όποιος νομίζει ότι μπορεί να το κάνει, ας έρθει και ας αναλάβει αυτή την ιστορική ευθύνη και ας εξηγήσει στον κόσμο τις προθέσεις του. Η πόρτα των γραφείων είναι ανοικτή.

Εγώ παραμένω εδώ, αναζητώντας την καλύτερη λύση για την επόμενη μέρα της ομάδας. Παρά τον πόλεμο που δέχτηκα, τόσο εκ των έσω όσο και από παράκεντρα (αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης για να το αναλύσουμε), δίνω καθημερινά τον αγώνα μαζί με τους συνεργάτες που έχουν μείνει στο πλάι μου, για την επιβίωση της ομάδας.

Ξαναλέω λοιπόν. Το όνομα, τα χρώματα, η έδρα και η Ιωνική ασπίδα στο μπροστινό μέρος της φανέλας, είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΑ.

Με αυτά μεγαλώσαμε, με αυτά γαλουχηθήκαμε, γι αυτά «πολεμήσαμε» και φυσικά με αυτά θα επιστρέψουμε. Για να μπορούμε όλοι μας να έχουμε το κεφάλι ψηλά και η σημαία μας να κυματίζει στα ουράνια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ