«Ο Γκιγιέρμε είναι στην Ντόχα και κλείνει στην Αλ Σαντ»

«Ο Γκιγιέρμε είναι στην Ντόχα και κλείνει στην Αλ Σαντ»

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Αλ Σαντ, ο Γκιγιέρμε βρίσκεται ήδη στην Ντόχα, έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο και απομένει η συμφωνία και με τον Ολυμπιακό.

Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Αλ Σαντ του Κατά βρίσκεται ο Γκιγιέρμε. Σύμφωνα με την ίδια την ομάδα από το Κατάρ και τον λογαριασμό της στο Twitter, ο Βραζιλιάνος αμυντικός μέσος του Ολυμπιακού έχει συμφωνήσει με τον σύλλογο και απομένει να τα βρουν και οι «ερυθρόλευκοι» προκειμένου να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη και να συνεχίσει την καριέρα του στην Ντόχα.

«Ο Βραζιλιάνος χαφ, Γκιγιέρμε, είναι στην Ντόχα μετά τη συμφωνία του με την Αλ Σαντ. Οι διαπραγματεύσεις με τον Ολυμπιακό συνεχίζονται για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Η επίσημη ανακοίνωση θα έρθει από τη στιγμή που οι δύο ομάδες θα έρθουν σε οριστική συμφωνία», αναφέρει η ομάδα στην οποία προπονητής είναι ο Τσάβι στο Twitter.

Καταλαβαίνει κανείς πως από τη στιγμή που ο ίδιος ο σύλλογος του Κατάρ ενημερώνει επίσημα πως ο παίκτης βρίσκεται ήδη εκεί, τότε δεν τίθεται θέμα αμφισβήτησης. Και όλα δείχνουν πως μετά από δύο χρόνια παρουσίας στον Ολυμπιακό, ο Γκιγιέρμε θα πουληθεί για να βρει ένα τεράστιο συμβόλαιο στο Κατάρ και να τεθεί υπό τις οδηγίες του πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα.

Ο Βραζιλιάνος στους Ερυθρόλευκους κατέγραψε 79 συμμετοχές και σημείωσε 11 γκολ, ενώ μοίρασε και 4 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ