Ο Γκιγιέρμε αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και εξήγησε την απόφασή του να πάει στο Κατάρ (pic)

Ο Γκιγιέρμε αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και εξήγησε την απόφασή του να πάει στο Κατάρ (pic)

Ο Γκιγιέρμε αποχωρεί από τον Ολυμπιακό για να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαντ, με τον Βραζιλιάνο να λέει το δικό του «αντίο» στους ερυθρόλευκους μέσω Instagram.

Ο Γκιγιέρμε αποτελεί και επίσημα παρελθόν από τον Ολυμπιακό μετά από δυο χρόνια. Ο ίδιος, με τοποθέτησή του μέσω των προσωπικών του Social Media, αναφέρθηκε στην απόφασή του να αποχωρήσει, αναφέρθηκε στην τεράστια πρόταση που του έκανε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, για να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον σύλλογο και παράλληλα εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

Μάλιστα, ο Γκιγιέρμε ευχαριστεί μεταξύ άλλων τον Ολυμπιακό και τον κ. Μαρινάκη, διότι έκαναν πράξη τη σφοδρή επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Σαντ, παρά το γεγονός ότι η πρόταση που έγινε από τη νέα ομάδα του, δεν ικανοποιούσε τον σύλλογο και δεν ανταποκρινόταν στην πραγματική αξία του.

Δείτε την ανάρτηση του Βραζιλιάνου μέσου, που πλέον αποτελεί και επίσημα ποδοσφαιριστή της Αλ Σαντ:

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κόσμο της ομάδας μας που φεύγω πριν από έναν σημαντικό τελικό Κυπέλλου αλλά δυστυχώς δεν είναι δικό μου λάθος, λόγω των ημερομηνιών και της παγκόσμιας καραντίνας αν δεν έφευγα τώρα δεν θα μπορούσα να πάω στην ομάδα που ήθελα.

Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο κ. Μαρινάκη που έκανε κάθε δυνατή προσπάθεια, εδώ και μήνες να με κρατήσει στην ομάδα, δείχνοντας μου με κάθε τρόπο πόσο θέλει να μείνω στον Ολυμπιακό και μάλιστα μου έκανε μια πρόταση εκτός πραγματικότητας για τα ελληνικά και ευρωπαϊκά δεδομένα. Αλλά είχα ήδη αποφασίσει να αλλάξω δρόμο στην καριέρα μου. Πίεσα την ομάδα για να σεβαστεί την επιθυμία μου να φύγω και να μην αγωνιστώ στον τελικό Κυπέλλου για να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα, ενώ η πρόταση που δέχθηκε ο Ολυμπιακός σε καμία περίπτωση δεν τον ικανοποιούσε.

Ευχαριστώ τον Πέδρο Μαρτίνς, το προπονητικό τιμ, τους ανθρώπους της ομάδας και φυσικά τους συμπαίκτες μου για το υπέροχο ταξίδι.

Και εύχομαι σε αυτό τον τεράστιο Ευρωπαϊκό Σύλλογο να έχει πάντα επιτυχίες.

Για τους φανταστικούς μας φιλάθλους, μια μεγάλη αγκαλιά και ένα ειλικρινές ευχαριστώ!​»

View this post on Instagram

I want to apologize to Olympiacos fans for leaving before an important Cup Final but unfortunately is not my fault due to the dates and the quarantine worldwide if I did not leave now I could not go to the team I wanted. I want to thank the President @evangelos.marinakis who made every possible effort, for months to keep me in the team, showing me in every way how much he wanted me to stay in Olympiacos and even made me an unrealistically high proposal by Greek or European standards. But I had already decided to change the course of my career. I urged the Club to accept my desire to leave and not participate in the Cup final in order to continue my career in another club, while the financial proposal that Olympiacos has to accept was not in any way satisfactory. I want to thank @coachpmartins , the coaching staff, the people of the team and of course my teammates for the wonderful trip. And I wish to this huge European Club to always enjoy success and achievements! For our amazing fans a big hug and honest thank you! @olympiacosfc 🦁

A post shared by Guilherme Torres 🇧🇷 (@guilherme) on

Οπως είαι γνωστό, ο 29χρονος Βραζιλιάνος μέσος συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και συγκεκριμένα στην Αλ Σαντ. Ο Βραζιλιάνος μέσος βρίσκεται στην βρέθηκε, για να υπογράψει «χρυσό» συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 3 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Ο Γκιγιέρμε πίεσε τον Ολυμπιακό για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του και οι Πειραιώτες τα βρήκαν με την Αλ Σαντ, με αποτέλεσμα ο 29χρονος μέσος να αποχωρεί από το λιμάνι. Μάλιστα ο Γκιγιέρμε με ανάρτηση του στο Instagram αποχαιρέτησε τον Ολυμπιακό και εξήγησε την απόφασή του να πάει στο Κατάρ και την ομάδα του Τσάβι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ