Σενάριο για Ολυμπιακό και Χέντερσον

Σενάριο για Ολυμπιακό και Χέντερσον

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ντιν Χέντερσον, ο οποίος είναι δανεικός στην Σριούσμπερι και μένει ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες την απόκτηση του 23χρονου Κροάτη τερματοφύλακα Ίβιτσα Ίβουσιτς, ο οποίος ήρθε να πλαισιώσει τους Σίλβιο Προτό και Λευτέρη Χουτετσιώτη.

Όμως οι ερυθρόλευκοι φαίνεται πως έχουν και… μελλοντικές βλέψεις για την ενίσχυσή τους κάτω από τα γκολπόστ. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dailymail, οι πρωταθλητές Ελλάδας βρίσκονται ανάμεσα στους ενδιαφερόμενους για την απόκτηση του Ντιν Χέντερσον, ο οποίος ανήκει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το συμβόλαιο του 20χρονου τερματοφύλακα με τους Κόκκινους Διάβολους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι κι εφόσον δεν ανανεώσει με την αγγλική ομάδα, μπορεί να διαπραγματευτεί με οποιονδήποτε σύλλογο επιθυμεί.

Ο νεαρός τερματοφύλακας έχει δοθεί δανεικός από τη Γιουνάιτεντ στη Σριούσμπερι που αγωνίζεται στη League 1 της Αγγλίας για έξι μήνες και διανύει μια φοβερή χρονιά προσελκύοντας το ενδιαφέρον πολλών ευρωπαϊκών συλλόγων. Μεταξύ των ενδιαφερόμενων είναι και οι ερυθρόλευκοι που φαίνεται πως δεν σταματούν στη μεταγραφή του Ίβιτσα Ίβουσιτς.

Πέρα από τον Ολυμπιακό, ο Χέντερσον που έβγαλε μάτια και στο Παγκόσμιο Κύπελλο U-20 με την Αγγλία, βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο της Μπενφίκα και της Ρόμα, ενώ τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση του 20χρονου γκολκίπερ παρακολουθούν και η Τσέλσι με την Άρσεναλ.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως σύμφωνα με τα βρετανικά μέσα η Γιουνάιτεντ κάνει δεύτερες σκέψεις και ίσως του προτείνει να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους κόκκινους διάβολους, για να μην τον χάσει για το τίποτα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ