Κούδας : «Άρχισε να ακούει ο Πέλκας, το μέλλον του Αντρέ είναι στον ΠΑΟΚ»

Κούδας : «Άρχισε να ακούει ο Πέλκας, το μέλλον του Αντρέ είναι στον ΠΑΟΚ»

Ο Γιώργος Κούδας, κατέθεσε τις απόψεις για το νέο look του ΠΑΟΚ με πολλούς και νεαρούς ποδοσφαιριστές. Η παλιά δόξα του Δικέφαλου υποστήριξε πως άργησαν οι Ασπρόμαυροι να δώσουν χώρο σ’ αυτή τη νέα φουρνιά που έρχεται με φόρα.

Ικανοποιημένος με τα νέα παιδιά αλλά και με την εμφάνιση του Πέλκα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μπεσίκτας εμφανίστηκε ο Γιώργος Κούδας στο Metropolis τονίζοντας παράλληλα ότι ο Βιεϊρίνια θα πρέπει να μείνει στην ομάδα καθώς έχει το dna της.

Για τα νέα παιδιά: «Είδα θετικά στοιχεία από τα δύο αυτά παιδιά. Άρχισε να ακούει λίγο ο Πέλκας. Ο Γιαννούλης βελτιώνεται παιχνίδι με παιχνίδι. Περιμένω να δω τα ίδια και από το Λημνιό που έδειξε ότι μπορεί. Είναι νεαρά παιδιά. Έπρεπε εδώ και χρόνια να τα στηρίζουμε και να τα φροντίζουμε. Τα παιδιά δείχνουν με τη δουλειά τους. Βήμα με βήμα δείχνουν ότι θα φτάσουν εκεί που θέλουν. Πίστη στον εαυτό τους, σκληρή δουλειά και βήμα – βήμα θα τα καταφέρουν».

Για Πέλκα: «Ίσως έκανε λάθος βήματα. Με ενθουσίασε ο Πέλκας στο παιχνίδι με τη Μπεσίκτας. Έκανε τη δουλειά που θέλει ο κάθε προπονητής. ».

Για την εικόνα που σχημάτισε για τον ΠΑΟΚ: «Είχε ταχύτητα. Ήταν ένα παιχνίδι που έγινε κάτω από κακές συνθήκες αλλά την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο την χάρηκα. Στο δεύτερο σφίχτηκα λίγο. Χρειάζεται μια ανανέωση η ομάδα. Είχαμε καλά ονόματα μέχρι τώρα αλλά θα πρέπει η ομάδα να ξεκινήσει μια νέα τριετία ή πενταετία με νέα παιδιά που έχουν ταλέντο και μπορούν να το υποστηρίξουν».

Για τον Βιεϊρίνια και το μέλλον του στον ΠΑΟΚ: «Είναι ένα καλό παιδί και του έχω αδυναμία. Ήταν και είναι δεμένος με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω γιατί σε αυτές τις εποχές οι άνθρωποι που είναι δίπλα του δεν του λένε κάτι. Το μέλλον του είναι εδώ. Να δουλέψει στον τομέα που γνωρίζει καλά και να γίνει ο νέος τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ. Θεωρώ ότι είναι καλός χαρακτήρας και έχει το dna του ΠΑΟΚ».

Για Γιαννούλη – Πασχαλάκη: «Είναι θέμα του προπονητή και της διοίκησης. Όταν ένας παίκτης είναι στο πικ είναι καλό να τον πουλάμε αλλά είναι καλό να υπάρχει προετοιμασία για να καλυφθούν τα κενά».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ