Επικοινωνία Πογιάτος με Μπενιάτ, πρόταση από τη Μέλμπουρν Σίτι έχει ο Βάσκος

Επικοινωνία Πογιάτος με Μπενιάτ, πρόταση από τη Μέλμπουρν Σίτι έχει ο Βάσκος

Απευθείας επαφή του Ντάνι Πογιάτος με τον Μπενιάτ Ετσεμπερία για να τον πείσει να έρθει στον Παναθηναϊκό. Παραμένει πολύ δύσκολη η περίπτωσή του, την ώρα που η Μέλμπουρν Σίτι από την Αυστραλία του προσφέρει περισσότερα χρήματα και το... κίνητρο ενός πρώην συμπαίκτη του. Του Μάρκελ Σουσαέτα.

Αποφασισμένος να κάνει τα πάντα προκειμένου να φέρει έναν παίκτη στη μεσαία γραμμή που θα τον ανεβάσει επίπεδο είναι ο Παναθηναϊκός. Και αυτός ο παίκτης είναι ο Μπενιάτ Ετσεμπερία, ο πολύπειρος Βάσκος χαφ με τη σπουδαία εμπειρία στην Primera Division με τη φανέλα της Αθλέτικ Μπιλμπάο. Ένας χαφ που από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου είχε κυκλώσει ο Τσάβι Ρόκα.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής προσπαθεί να πείσει τον Μπενιάτ πως αξίζει να φύγει από την Ισπανία για να λάβει μέρος στο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού, μιλώντας του φυσικά και για την ισπανική… παροικία που υπάρχει στο Κορωπί. Με πολλούς συμπατριώτες του και φυσικά με Ισπανό προπονητή.

Ο τελευταίος έχει μπει για τα καλά στο… παιχνίδι της περίπτωσης Μπενιάτ, προσπαθώντας και πιέζοντας και από τη δική του πλευρά να κάνει τον έμπειρο χαφ να το σκεφτεί. Οι πληροφορίες του «10» μιλούν για απευθείας επαφή του Πογιάτος με τον 33χρονο ποδοσφαιριστή τις τελευταίες ώρες, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού να μεταφέρει στον παίκτη πως τον θέλει ώστε να τον χρίσει… ηγέτη στην ομάδα και να χτίσει το πλάνο γύρω απ’ αυτόν.

Φυσικά η περίπτωσή του παραμένει πάρα πολύ δύσκολη. Ο Μπενιάτ έχει πολύ υψηλές απαιτήσεις (πληροφορίες αναφέρουν για συμβόλαιο 700.000 ευρώ ετησίως), με τον Παναθηναϊκό να μην μπορεί φυσικά να φτάσει σε τέτοια επίπεδα. Ναι μεν έχει πειστεί και ο ίδιος ο Γιάννης Αλαφούζος από τον Τσάβι Ρόκα πως ο Βάσκος είναι μια περίπτωση που θα κάνει τη διαφορά και θα βοηθήσει και σε ουσία και σε… ενθουσιασμό του κόσμου, πλην όμως ο Παναθηναϊκός δύσκολα μπορεί να προσφέρει συμβόλαιο άνω των 500.000 ευρώ.

Ρόκα και Πογιάτος θα περιμένουν πάντως τον παίκτη, ακόμα και αν χρειαστεί να φτάσουμε παραμονές της έναρξης του πρωταθλήματος, μιας και γνωρίζουν πολύ καλά πόσο σημαντικός μπορεί να αποδειχτεί.

Έχοντας πάντως παράλληλα ακόμα δύο περιπτώσεις ποδοσφαιριστών για τη συγκεκριμένη θέση. Με μία εξ αυτών να είναι πολύ μεγάλη έκπληξη, που αν ο Παναθηναϊκός καταφέρει να την προχωρήσει, θα φέρει ανάλογο (ίσως και μεγαλύτερο) ενθουσιασμό στον κόσμο του.

Πρόταση από τη Μέλμπουρν Σίτι

Τις τελευταίες ώρες, πάντως, προέκυψε ένας… απροσδόκητος αλλά πολύ σοβαρός αντίπαλος για την απόκτηση του Μπενιάτ. Η Μέλμπουρν Σίτι, που ανήκει στο group που έχει τις μετοχές της Μάντσεστερ Σίτι, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον 33χρονο Βάσκο, ο οποίος τη σκέφτεται πολύ σοβαρά.

Οι Αυστραλοί προσφέρουν αρκετά χρήματα στον παίκτη προκειμένου να κάνει το μεγάλο ταξίδι, ωστόσο δεν ποντάρουν μόνο σε αυτό. Στη Μέλμπουρν Σίτι αγωνίζεται και ο Μάρκελ Σουσαέτα, ο οποίος υπήρξε για πολλά χρόνια συμπαίκτης με τον Μπενιάτ στην Μπιλμπάο και θεωρείται κι εκείνος σημαία για τους Βάσκους.

Με τους Αυστραλούς να έχουν βάλει στο παιχνίδι του… ψησίματος τον πρώην συμπαίκτη του Μπενιάτ, προκειμένου να τον πείσει να τον ακολουθήσει σε αυτή τη νέα του περιπέτεια και να αγωνιστούν και πάλι μαζί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ