Sabah: «Κλείνει σύντομα η συμφωνία για τον Γκάρι Ροντρίγκες»

Sabah: «Κλείνει σύντομα η συμφωνία για τον Γκάρι Ροντρίγκες»

Η τουρκική εφημερίδα δηλώνει σίγουρη για την επιτυχή κατάληξη ανάμεσα στον Ολυμπιακό και στη Φενέρμπαχτσε για τον Ολλανδό εξτρέμ.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι ένας από τους παίκτες με τους οποίους ασχολούνται σοβαρά οι «ερυθρόλευκοι». Μάλιστα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Sabah», ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε αναμένεται να συμφωνήσουν σύντομα για τον ποδοσφαιριστή.

Ο Ολλανδός εξτρέμ ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία τον έχει δώσει δανεικό για 2 χρόνια στη Φενέρ. Ουσιαστικά, αυτή με τη σειρά της συζητά την «επινοικίαση» του 29χρονου ποδοσφαιριστή για έναν χρόνο στον Ολυμπιακό.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Φενέρ καταβάλλει στον Ροντρίγκες τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει ετησίως από την Αλ Ιτιχάντ. Το υπόλοιπο ποσό συμπληρώνεται από τους Άραβες.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να πρότεινε στην Φενέρ να πληρώσει αυτός το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και να καλύψει εκείνη τη διαφορά. Οι Τούρκοι ζητούν κάτι παραπάνω από τους «ερυθρόλευκους» και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται.

Ωστόσο, η εφημερίδα θεωρεί θέμα χρόνου το deal, γράφοντας ότι «η συμφωνία αναμένεται να κλείσει σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ