Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη για μία θέση στην επόμενη Super League (vid)

Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη για μία θέση στην επόμενη Super League (vid)

Ένας εκ των Απόλλωνα Σμύρνης και Ξάνθης θα είναι η ομάδα, η οποία θα συμπληρώσει το παζλ της Super League για την σεζόν 2020-2021.

Απόλλων Σμύρνης και Ξάνθη διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε (29/8 20:00) στην Ριζούπολη με φόντο μία θέση στη Super League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Οι «κυανόλευκοι» του Μπάμπη Τεννέ επικράτησαν με 1-0 στα «Πηγάδια» και αποτελούν πλέον το ξεκάθαρο φαβορί για άνοδο. Θέλουν να σφραγίσουν την επιστροφή τους στα μεγάλα σαλόνια, έπειτα από ένα χρόνο. Ο έμπειρος τεχνικός θα έχει στη διάθεση του 16 παίκτες για το παιχνίδι, με τον Άντονι Φατιόν να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στα πλάνα του προπονητή του, παρά την τιμωρία που του είχε επιβληθεί, αφού δεν αγωνίστηκε στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Στην αντίπερα όχθη, η Ξάνθη του Νίκου Καραγεωργίου καλείται να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση προκειμένου να παραμείνει στην κατηγορία, έργο που κρίνεται εξαιρετικά δύσκολο. Μάλιστα, όπως και στο πρώτο ματς, η αποστολή της ομάδας θα αποτελείται από παίκτες της Κ17 και της Κ19. Ο Χασάνογλου θα είναι η μοναδική απουσία για τον τεχνικό των Ακριτών.

Δείτε παρακάτω τα στιγμιότυπα του πρώτου αγώνα: 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ