«Ο ΟΦΗ μιλάει με Μπράγκα για τον Ραφαέλ Ασίς» (vid)

«Ο ΟΦΗ μιλάει με Μπράγκα για τον Ραφαέλ Ασίς» (vid)

Η κρητική ομάδα είναι κοντά στην απόκτηση του Ραφαέλ Ασίς από την Μπράγκα.

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να μπει στις ευρωπαϊκές μάχες και αναμένει ποιος θα είναι ο πρώτος αντίπαλός του για τον δεύτερο προκριματικό του Europa League. Ο δείκτης δυσκολίας αναμένεται να είναι υψηλός, ωστόσο αυτό δεν επειρεάζει τον κρητικό σύλλογο, ο οποίος δεν σταματάει να ενισχύεται.

Όπως αναφέρει η «A Bola», η ελληνική ομάδα βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα, για την απόκτηση του Ραφαέλ Ασίς. Ο 29χρονος Βραζιλιάνος μπορεί να αποκτήθηκε με πολύ καλά σχόλια, ωστόσο ποτέ δεν επαλήθευσε τα όσα έλεγαν για εκείνον.

Ακόμα, η πορτογαλική ιστοσελίδα, κάνει λόγο για κίνηση του ΟΦΗ να αποκτήσει τον βραζιλιάνο αμυντικό μέσο, προκειμένου να ενισχυθεί στην μεσαία γραμμή. Το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή λήγει 2021 και δεν θα ανανεωθεί ενώ η Μπράγκα μπορεί να ξεφορτωθεί ένα χρόνο νωρίτερα.

Στο ίδιο δημοσίευμα, αναφέρεται και η περίπτωση του Ντιόγκο Βιάνα με τον Παναθηναϊκός. Μάλιστα, γίνεται αναφορά για μία μεταγραφή που είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρωθεί. Όσο για τον Ασίς, είναι μέλος της Μπράγκα από το 2017, ωστόσο έχει μετρήσει μόλις οκτώ εμφανίσεις.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ