Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Γκιμαράες για Πέπε – 4ετές υπογράφει ο Πορτογάλος

Αποκάλυψη: Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με Γκιμαράες για Πέπε – 4ετές υπογράφει ο Πορτογάλος

To10.gr αποκαλύπτει την κατ' αρχήν συμφωνία του Ολυμπιακού με τη Γκιμαράες για τον Πέπε. Απομένει συμφωνία στα μπόνους, «ναι σε όλα» από τον παίκτη. Ο κομβικός ρόλος της Μπενφίκα.

Από την πρώτη στιγμή to10.gr είχε αναφερθεί στην απόλυτη προτεραιότητα που είχε δώσει ο Ολυμπιακός στην απόκτηση του Πέπε Ροντρίγκες. Μεταγραφή που θα γινόταν ακόμη κι αν ο Γκιγιέρμε παρέμενε στο ρόστερ, ακόμη κι αν κανείς από τη «βασική» τριάδα (Γκιγιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκης) δεν αποχωρούσε. Καθώς αποτελούσε παίκτη με εξαιρετικά θετική εισήγηση του τμήματος σκάουτινγκ. αλλά και διακαή πόθο του Πέδρο Μαρτίνς. Και όλα δείχνουν ότι πλέον βρισκόμαστε στο τέλος του δρόμου.

Οι πληροφορίες που συγκέντρωσε to10.gr από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι η συμφωνία μεταξύ του Ολυμπιακού και της Βιτόρια Γκιμαράες ουσιαστικά έχει επιτευχθεί. Εως το πρωί υπήρχε μια μικρή διαφορά που δεν ξεπερνούσε τις 300.000 ευρώ. Και η οποία θα διευθετηθεί. Πώς; Το μόνο που απομένει είναι να καθοριστούν τα μπόνους, τα οποία και θα οριστικοποιήσουν τη μετακίνηση του Πέπε στην ομάδα του Μεγάλου Λιμανιού. Ικανοποιώντας τις δύο πλευρές. Σε μια συμφωνία που έχει κλείσει κάτω από τα 4.000.000 €, δικαιώνοντας τους χειρισμούς των Ερυθρόλευκων.

Ο ποδοσφαιριστής ενημερώθηκε από τη διοίκηση της Γκιμαράες να είναι σε… επιφυλακή, καθώς τις απόμενες 2-3 ημέρες αναμένεται να παραχωρηθεί με μεταγραφή (στον Ολυμπιακό). Μάλιστα, εάν όλα πάνε καλά και η ανταλλαγή εγγράφων ολοκληρωθεί μέχρι την Κυριακή, ο Πέπε είναι πολύ πιθανό να βρίσκεται τη Δευτέρα στην Ελλάδα. Καθώς αυτή τη στιγμή δεν δείχνει να υπάρχει κάτι που μπορεί να μπλοκάρει τη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή.

Εξάλλου, επιβεβαιώνεται απόλυτα το ρεπορτάζ του to10.gr, αναφορικά με τη «βοήθεια» της Μπενφίκα στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, οι «Αετοί» δέχθηκαν να μειώσουν τα χρήματα που θα λάβουν (σ.σ. είχαν κρατήσει 50% στη μεταπώληση), κάνοντας ειδική συμφωνία με τον Ολυμπιακό και την Γκιμαράες. Μια συμφωνία που δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμη τι προβλέπει, αλλά που φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στο να ολοκληρωθεί το deal. Διότι η Βιτόρια δεν ήθελε να «πέσει» στα λεφτά που είχε θέσεις ως στόχο.

Σε αυτό το έχει σημασία να αναφέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Πέπε και τον ατζέντη του. Διότι όπως επιβεβαιώνεται από ενημερωμένες πηγές, ο 23χρονος μέσος έχει ήδη συμφωνήσει να υπογράψει συμβόλαιο τεσσάρων χρόνων με τους Ερυθρόλευκους, ενώ μόλις έρθει στην Ελλάδα, θα οριστικοποιηθεί και το ακριβές ποσό που θα λάβει. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι πρωταθλητές είναι κοντά στο να ολοκληρώσουν αυτή τη δύσκολη μεταγραφή, οφείλεται και στους εξαιρετικούς χειρισμούς που έκαναν με τον ποδοσφαιριστή. Τον οποίο τον έκαναν σύμμαχο από την πρώτη στιγμή.

Πλέον, ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην τελική ευθεί για την απόκτηση της πρώτης επιλογής του για τα χαφ. Με τους Πειραιώτες, βεβαίως, να μην παραδέχονται τίποτα αυτή τη στιγμή. Ακολουθώντας τη σταθερή πολιτική τους να μιλούν μόνο όταν η υπόθεση είναι σε επίπεδο υπογραφών. Και το ίδιο κάνουν και στην περίπτωση του Γιαν Εμβιλά. Του Γάλλου μέσου που αποκάλυψε to10.gr ότι βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής ατζέντας του Θρύλου. Μια εξαιρετικά δύσκολη μεταγραφή, όχι τόσο προχωρημένη όσο του Πέπε, αλλά που υπάρχουν προϋποθέσεις για να πραγματοποιηθεί.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ