Εξελίξεις με Γκάρι Ροντρίγκες : «Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό»

Εξελίξεις με Γκάρι Ροντρίγκες : «Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Τούρκοι, ο Γκάρι Ροντρίγκες είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Φενερμπαχτσέ και τους εξέφρασε την επιθυμία του να πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες, όπως έχετε διαβάσει τις τελευταίες ημέρες στο 10.gr, είναι ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού για τη θέση του αριστερού εξτρέμ, με τον παίκτη της Φενερμπαχτσέ να επιθυμεί διακαώς την μεταγραφή του στους Πειραιώτες.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τις τελευταίες ώρες τα ρεπορτάζ στην Τουρκία και συγκεκριμένα το «BeINsports», ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τους ανθρώπους της Φενέρ και τους εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

«Θέλω να πάω στον Ολυμπιακό», φέρεται να είπε στους ανθρώπους της τούρκικης ομάδας ο Γκάρι Ροντρίγκες, με τη μεταγραφή του στους Πειραιώτες να βρίσκεται στην τελική ευθεία και τον ίδιο να πιέζει στην Φενερμπαχτσέ να δώσει το «οκ».

Οι Τούρκοι μάλιστα στα ρεπορτάζ τους τονίζουν ότι η μεταγραφή του 29χρονου αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα. «Ο Γκάρι Ροντρίγκες στον δρόμο για την Ελλάδα», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι ιστοσελίδες στη γειτονική χώρα, που τονίζουν ότι είναι θέμα χρόνου να επιστρέψει στη χώρα μας.

Ο Γκάρι Ροντρίγκες τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ. Με τη φανέλα του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε σε 58 παιχνίδια, έχοντας 13 γκολ και 14 ασίστ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στην υπόθεση του Γκάρι Ροντρίγκες αναφέρθηκε και η Sabah, η οποία τονίζει ότι ο Ολυμπιακός πιέζει την τούρκικη ομάδα για να βρεθεί η χρυσή τομή και να κάνει δικό του τον 29χρονο εξτρέμ.

Ο Ολλανδός εξτρέμ ανήκει στην Αλ Ιτιχάντ, η οποία τον έχει δώσει δανεικό για 2 χρόνια στη Φενέρ. Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η Φενέρ καταβάλλει στον Ροντρίγκες τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, από τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ που παίρνει ετησίως από την Αλ Ιτιχάντ. Το υπόλοιπο ποσό συμπληρώνεται από τους Άραβες.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να πρότεινε στην Φενέρ να πληρώσει αυτός το 1,5 εκατομμύριο ευρώ και να καλύψει εκείνη τη διαφορά. Οι Τούρκοι ζητούν κάτι παραπάνω από τους «ερυθρόλευκους» και η διαπραγμάτευση συνεχίζεται. Ωστόσο, η εφημερίδα θεωρεί θέμα χρόνου το deal, γράφοντας ότι «η συμφωνία αναμένεται να κλείσει σύντομα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ