Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη 3-1 : Η πολυιδικοτησία την έριξε κατηγορία

Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη 3-1 : Η πολυιδικοτησία την έριξε κατηγορία

Αυτό το κάτι σαν Ξάνθη που έστειλε ο Χρήστος Πανόπουλος στο μπαράζ με τον Απόλλωνα, είπε αντίο στη Super League ύστερα από 31 χρόνια συνεχούς παρουσίας αφού η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε και στο δεύτερο παιχνίδι, με 3-1, επιστρέφοντας έτσι στα σαλόνια μετά από δύο χρόνια. Βαρύ το τίμημα της πολυιδιοκτησίας τελικά...

Απόλλωνας στα σαλόνια, Ξάνθη στα… αλώνια. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» επικράτησε με 3-1 της Ξάνθης στη Ριζούπολη και με δύο νίκες (1-0 το πρώτο ματς) πήρε το εισιτήριο για τη Super League σε αντίθεση με την Ξάνθη που υποβιβάζεται μετά από 31 σερί χρονιά στη μεγάλη κατηγορία.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του ματς κόντρα στα… παιδιά της ακριτικής ομάδας και έφτασαν πολύ εύκολα στη νίκη. Στο 14′ ο Μπεντινέλι έκανε το 1-0 με πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Καραγκούνης σε ανατροπή από τον Λεωντσάκο.

Η Ξάνθη προσπαθούσε να απειλήσει κάπως μόνο από τα στημένα αλλά χωρίς αποτέλεσμα και στο 27′ ήρθε ουσιαστικά η ταφόπλακα αφού έμεινε με 10 λόγω αποβολής του Αδαμίδη. Εννιά λεπτά μετά ήρθε και το 2-0 για τον Απόλλωνα με τον Καραγκούνη να κάνει τη σέντρα και ο Τενεκές στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα του Μπέντο.

Στο δεύτερο μέρος το ματς ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα με τον Απόλλωνα να έχει και πάλι τον έλεγχο. Στο 57′ ο Βιτλής έκανε τη σέντρα και ο Μπεντινέλι με συρτό σουτ έκανε το 3-0 ενώ τέσσερα λεπτά μετά ο Λαγός αποβλήθηκε και αποκαταστάθηκε η αριθμητική ισορροπία. Το μόνο που κατάφερε η Ξάνθη, ήταν να μειώσει σε 3-1 με πέναλτι του Φασίδη στο φινάλε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ