ΑΕΚ : Προχωράει τις ανανεώσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα

ΑΕΚ : Προχωράει τις ανανεώσεις Λιβάγια και Ολιβέιρα

Η ΑΕΚ εφόσον δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις λόγω της αναβολής του τελικού εξαιτίας θετικού κρούσματος, θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο τελικός του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ αναβλήθηκε λόγω του θετικού κρούσματος του Μάξι Λοβέρα, ακολουθώντας το υγειονομικό πρωτόκολλο.

Η Ένωση λοιπόν αλλάζει τον προγραμματισμό της και εφόσον δεν θα γίνει το ματς θα κάνει κανονικά προπόνηση στα Σπάτα σήμερα το πρωί, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει τον σχεδιασμό της, περιμένοντας τη διεξαγωγή του τελικού.

Το πρώτο σενάριο που κυκλοφορεί για τη διεξαγωγή του τελικού είναι η 12η Σεπτεμβρίου, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάτι επίσημο, με τους ανθρώπους της Ένωσης να βάζουν μπροστά το πλάνο των ανανεώσεων.

Ειδικότερα, ο Ίλια Ίβιτς αναμένεται να έχει επαφές και συνάντηση με τον μάνατζερ του Μάρκο Λιβάγια, Βιντσέντζο Καβαλιέρε προκειμένου να προχωρήσει το θέμα του νέου συμβολαίου του Κροάτη επιθετικού, ενώ μέσα στις επόμενες μέρες θα γίνει συνάντηση και με τους ανθρώπους του Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος μένει κι αυτός ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ