Παναθηναϊκός : Φουλάρει για ενίσχυση

Παναθηναϊκός : Φουλάρει για ενίσχυση

Ο Παναθηναϊκός φορτσάρει για να κλείσει τις τρεις τελευταίες του μεταγραφές, με τον Τσάβι Ρόκα να έχει στα υπόψιν τους συγκεκριμένες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Λαμία με 1-0 σε φιλική αναμέτρηση και έδειξε πως θέλει πολλή δουλειά, αλλά και ενίσχυση σε καίριες θέσεις προκειμένου να είναι ανταγωνιστικός.

Οι πράσινοι δεν έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις με τους Ντάνι Πογιάτος και Τσάβι Ρόκα να θέλουν να προχωρήσουν στην απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών. Ειδικότερα, το τριφύλλι αναμένεται να κινηθεί μέσα στις επόμενες μέρες για αριστερό μπακ, δεξί μπακ και κεντρικό μέσο, οι οποίοι θα μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με υποψήφιους στόχους, όμως το πλάνο είναι ξεκάθαρο και περιλαμβάνει συγκεκριμένους παίκτες.

Πιο συγκεκριμένα, το τριφύλλι θέλει για το αριστερό άκρο της άμυνας τον Γκάμπριελ Ρόχας, ο οποίος ανήκει στη Σαν Λορέντζο, αλλά η περίπτωση του έχει δυσκολίες. Αρχικά δεν υπολογιζόταν από την αργεντίνικη ομάδα, όμως νημερώθηκε πως μετά την αποχώρηση δύο αριστερών μπακ από το ρόστερ μπορεί να παραμείνει για να διεκδικήσει θέση βασικού με τον Μπρούνο Πιτόν.

Αυτό έχει αναγκάσει τον παίκτη να σκεφτεί σχετικά με το μέλλον του, με τον Παναθηναϊκό να περιμένει, αλλά και να έχει δείξει πόσο θέλει τον παίκτη. Από εκεί και πέρα, για τη θέση του δεξιού μπακ, ο Ντιόγκο Βιάνα είναι ο εκλεκτός του Ρόκα και από την Πορτογαλία τονίζουν πως είναι θέμα χρόνου να μετακομίσει στην Αθήνα και τους πράσινους.

Τέλος ο μεγάλος στόχος του Ρόκα για τη θέση του κεντρικού χαφ δεν είναι άλλος από τον Μπενιάτ, ο οποίος έχει επαφές με τον τεχνικό διευθυντή του τριφυλλιού. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται έντονα, αλλά δεν παίζει μόνος του με τη Ναντ να «κυνηγάει» τον παίκτη. Παρόλα αυτά ο Ρόκα πιέζει την πλευρά του ποδοσφαιριστή να συμφωνήσει με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να ανεβάσει επίπεδο τον σύλλογο, με τον Μπενιάτ ωστόσο να έχει ενημερώσει πως αναζητεί μια πρόταση από καλύτερο πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ