O Χολσχάουζερ θέλει ΑΕΚ και το δείχνει…

O Χολσχάουζερ θέλει ΑΕΚ και το δείχνει…

Στην Αυστρία θεωρούν δεδομένο ότι το «όχι» του αρχηγού της Αούστρια στους Τούρκους έχει άμεση σχέση με την ΑΕΚ και με την επικοινωνία του Χολσχάουζερ με τον Χιμένεθ!

Οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές κοιτάζουν τα χρήματα. Μία πρόταση με πολλά μηδενικά πάντα δελεάζει. Ειδικά σε ένα επάγγελμα με ημερομηνία λήξης, όπως αυτό του ποδοσφαιριστή. Εντούτοις, υπάρχουν και άλλοι παίκτες, που κάνουν τις επιλογές της καριέρας (και της ζωής του) με διαφορετικά κριτήρια. Αφήνοντας σε δεύτερη μοίρα το οικονομικό σκέλος.

Δεν είναι ακόμη σαφές εάν ο Ράφαελ Χολσχάουζερ είναι… ρομαντικός του ποδοσφαίρου ή απλώς δεν ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουρκία. Το μόνο σίγουρο, ωστόσο, είναι ότι ο αρχηγός της Αούστρια Βιέννης θέλει σαν τρελός να παίξει ποδόσφαιρο για την ΑΕΚ. Γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι οι Κιτρινόμαυροι δεν θα του προσφέρουν τα χρήματα που ο ίδιος απέρριψε λέγοντας «όχι» στην  Μπασακσεχίρ, την Οσμανλισπόρ και τη Μαλάτιασπορ!

Πρόσφατα ο ατζέντης του 24χρονου διεθνούς Αυστριακού μέσου, Αλεξάντερ Κερ, είχε μιλήσει δημόσια για το έντονο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον πελάτη του. Είχε παραδεχθεί, μάλιστα, ότι σε απευθείας επικοινωνία που είχε ο Μανόλο Χιμένεθ με τον Χολσχάουζερ, του εξήγησε πόσο πολύ τον θέλει στην Ενωση και πώς θα ήθελε να τον χρησιμοποιήσει! Με τα λόγια του Ισπανού τεχνικού, αλλά και την εμπειρία της Αούστρια στο ΟΑΚΑ, να αποτελούν βασικό λόγο της εντυπωσιακά θετικής στάσης του πανύψηλου (1,93 μ.) βιρτουόζου μέσου, με το εκπληκτικό αριστερό πόδι.

Ο Χολσχάουζερ έχει στην πρώτη θέση της προσωπικής του transfer wish list το όνομα της ΑΕΚ. Και η ανακοίνωσή του πως πιθανότατα θα μείνει στην Αούστρια έως το τέλος του συμβολαίου του, τον ερχόμενο Ιούνιο, είναι μια κίνηση που δείχνει ότι ο Αυστριακός έχει αποφασίσει να περιμένει τους Κιτρινόμαυρους. Γνωρίζει, άλλωστε, ότι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει «χώρος» στο ρόστερ και το μπάτζετ. Αντί να υπογράψει το ηγεμονικό συμβόλαιο των 3,5 χρόνων, με ετήσιες απολαβές 700.000 ευρώ που του προσέφεραν οι Τούρκοι, επέλεξε να περιμένει.

Το ερώτημα, βεβαίως, είναι ένα, πλέον: Πόσο καιρό θα μείνει… αδέσμευτος ένας κεντρικός χαφ που στο πρώτο μισό της χρονιάς έχει 30 συμμετοχές, 9 γκολ και 10 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις; Την ίδια στιγμή, μάλιστα, που οι αμφιβολίες για τη χαμηλή δυναμικότητα του αυστριακού πρωταθλήματος, εξανεμίστηκαν με τις εξαιρετικές εμφανίσεις του στο Europa League (11 ματς, 2 γκολ, 5 ασίστ).

Οι Αυστριακοί, πάντως, είναι πλέον βέβαιοι ότι η απόφαση του Χολσχάουζερ δεν είναι άσχετη με την ΑΕΚ. Το αντίθετο. Διατρανώνουν ότι οι Κιτρινόμαυροι (θα) είναι η επόμενη ομάδα του αρχηγού της Αούστρια Βιέννης. Μένει να δούμε εάν θα επιβεβαιωθούν…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ