ΑΕΚ : Κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Λιβάγια

ΑΕΚ : Κατέθεσε πρόταση ανανέωσης στον Λιβάγια

Έγινε η συνάντηση του Ίλια Ίβιτς με τον μάνατζερ του Λιβάγια, Βιτσέντζο Καβαλιέρε. Θετικό το κλίμα στην πρώτη επαφή των δυο πλευρών.

Η πρώτη… κρούση της ΑΕΚ προς την πλευρά του Μάρκο Λιβάγια έγινε σήμερα (31/8).

Το συμβόλαιο του Κροάτη επιθετικού ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, με την Ένωση να είναι αποφασισμένη να κάνει τα πάντα για να παραμείνει στα κιτρινόμαυρα ο Μάρκο Λιβάγια.

Χθες, ο μάνατζερ του 27χρονου φορ κατέφθασε στην χώρα μας και σήμερα είχε την πρώτη επαφή με τον Ίλια Ίβιτς. Ο Βιτσέντζο Καβαλιέρε συναντήθηκε με τον τεχνικό διευθυντή της ΑΕΚ, προκειμένου να συζητήσουν την ανανέωση του συμβολαίου του Κροάτη. Οι «κιτρινόμαυροι» κατέθεσαν την πρώτη τους πρόταση στον εκπρόσωπο του Λιβάγια και ελπίζουν να βγει… λευκός καπνός από την υπόθεση.

Το συμβόλαιο του Λιβάγια βρίσκεται στην κορυφή της ατζέντας του Ίλια Ίβιτς, με την ΑΕΚ να θέλει να κλείσει σύντομα την υπόθεση, δένοντας τον Κροάτη φορ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «10», το κλίμα στην πρώτη συνάντηση του Ίβιτς με τον Καβαλιέρε ήταν θετικό, ωστόσο το ζήτημα φαίνεται πως θα έχει και άλλα επεισόδια. Καθώς, μην ξεχνάμε πως η Ένωση κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον κρατήσει στην ομάδα.

Ο Λιβάγια βρίσκεται στην Ένωση από το καλοκαίρι του 2017 και αμείβεται με περίπου 700.000 ευρώ ετησίως (συν συγκεκριμένα μπόνους επίτευξης στόχων). Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν βγάλει από τα ταμεία τους και 1.8 εκατ. ευρώ, προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από την Λας Πάλμας.

Ο επιθετικός από το Σπλιτ της Κροατίας θέλει δεδομένα συμβόλαιο με καλύτερες αποδοχές. Η ΑΕΚ  φέρεται πως του προσφέρει τριετές συμβόλαιο, με ετήσιες αποδοχές κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ.

Να θυμίσουμε, πως την εφετινή αγωνιστική περίοδο, ο Λιβάγια ήταν on fire, διανύοντας την καλύτερη περίοδο στην καριέρα του. Ο 27χρονος επιθετικός της Ένωσης κατέγραψε με την κιτρινόμαυρη φανέλα 41 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 15 γκολ, ενώ μοίρασε και 12 ασίστ.

Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα δε θέλει να χάσει τον καλύτερο της παίκτη και φυσικά επιθυμεί διακαώς να τον έχει… μπροστάρη στην ΑΕΚ της Αγιά Σοφιάς.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ