Απόλλων Σμύρνης : Με Τσουκαλά και Ζησόπουλο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Απόλλων Σμύρνης : Με Τσουκαλά και Ζησόπουλο κόντρα στον ΠΑΟΚ

Έτοιμος για την δύσκολη αποστολή του στην Τούμπα είναι ο Απόλλων Σμύρνης, με τους Τσουκαλά και Ζησόπουλο να είναι έτοιμοι για το ντεμπούτο τους με την Ελαφρά Ταξιαρχία.

Με στόχο να κυνηγήσει ότι καλύτερο μπορεί ταξιδεύει στη Θεσσαλονίκη για να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ ο Απόλλων Σμύρνης, με τον Γιώργο Παράσχο να ανακοινώνει την αποστολή για το δύσκολο αυτό παιχνίδι.

Ο 59χρονος τεχνικός συμπεριέλαβε κανονικά τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, τους Γιώργο Ζησόπουλο και Σταύρο Τσουκαλά, οι οποίοι αναμένεται να βρεθούν και στη βασική εντεκάδα. Εκτός έμειναν οι τιμωρημένοι Παπάζογλου και Τσόβιτς, αλλά και οι Ελμπάζ, Μάατσεν και Σιατραβάνης για λόγους τακτικής.

Με 4-3-3 αναμένεται να παρατάξει τον Απόλλωνα ο Παράσχος, ενώ μες την εβδομάδα είχε τεστάρει και διάταξη με τρία στόπερ. Ο Χουάντερσον θα ξεκινήσει βασικός, λόγω της τιμωρίας του Τσόβιτς, με τους Στάθη, Μπαρτολίνι, Ζησόπουλο και Κούρο να είναι οι τέσσερις στην άμυνα.  Ο Κοντοές θα βρεθεί στη θέση του αμυντικού χαφ, με τους Τσουκαλά και Κονέ να είναι ακριβώς μπροστά του. Στην αριστερή πλευρά της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φόνσι Ναδάλες, με τον Ντεβέσα να είναι στη δεξιά και τον Αλμπάνη σε θέση σέντερ φορ.

Αναλυτικά η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης:

Χουάντερσον, Ταΐρης, Στάθης, Ζησόπουλος, Κύργιας, Μπαρτολίνι, Κούρος, Ναδάλες, Χουάρες, Κοντοές, Τσουκαλάς, Κονέ, Ντεβέσα, Ανιέτε, Αλμπάνης, Καστιγέχος, Αλίβοντιτς και Μενδρινός.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ