ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Λιβάι Γκαρσία (vid)

ΑΕΚ : Στο στόχαστρο ο Λιβάι Γκαρσία (vid)

Την περίπτωση του 22χρονου αριστερού εξτρέμ, φαίνεται να εξετάζει η Ένωση.

Ο Ίλια Ίβιτς θέλει σύντομα να κλείσει τις υποθέσεις των Νέλσον Ολιβέιρα και Μάρκο Λιβάγια. Τα συμβόλαια των δυο παικτών ολοκληρώνονται την επόμενη σεζόν, με την ΑΕΚ να επιθυμεί διακαώς να τους διατηρήσει στα κιτρινόμαυρα.

Φυσικά, αυτά τα ζητήματα είναι στην κορυφή της ατζέντας του τεχνικού διευθυντή της ομάδας. Ωστόσο, ο Ίλια Ίβιτς ρίχνει… ματιές και στην περαιτέρω ενίσχυση της Ένωσης για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Έτσι, στο προσκήνιο για την ΑΕΚ βρίσκεται ο Λιβάι Γκαρσία. Η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα θέλει έναν παίκτη για τα άκρα και όπως σημειώνει η «Ωρα των Σπορ», οι άνθρωποι της Ένωσης έχουν στο μπλοκάκι τους τον 22χρονο εξτρέμ της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ.

Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» έκαναν μια πρώτη… κρούση στην ομάδα του Ιερουσαλήμ για τον ποδοσφαιριστή από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο, αλλά οι αρχικές απαιτήσεις της Μπεϊτάρ ήταν εξωπραγματικές.

Ο 22χρονος αριστερός εξτρέμ έχει περάσει από το ολλανδικό πρωτάθλημα, αγωνιζόμενος με την Αλκμαάρ και την Εξέλσιορ. Στην Μπεϊτάρ βρίσκεται από το καλοκαίρι του 2019, με το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε δύο χρόνια.

Με την ομάδα του Ισραήλ, έχει καταγράψει 33 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, σημειώνοντας 6 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 3 ασίστ.

Δείτε τον Γκαρσία εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ