Επίσημο : Μέχρι το 2023 στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα!

Επίσημο : Μέχρι το 2023 στον Παναθηναϊκό ο Μακέντα!

Οι «πράσινοι» ανανέωσαν την συνεργασία τους με τον Ιταλό επιθετικό.

Την πράσινη φανέλα θα συνεχίσει να φορά ο Φεντερίκο Μακέντα μέχρι το 2023. Ο Ιταλός επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση του Παναθηναϊκού και επέκτειναν τη συνεργασία τους κατά δύο χρόνια.

Το «όπλο» της επιθετικής γραμμής του «Τριφυλλιού» δεν ικανοποιήθηκε από καμία εκ των προτάσεων που του έγιναν στο φετινό μεταγραφικό «παζάρι». Τελικά, οι ιθύνοντες της Αθηναϊκής ΠΑΕ του πρόσφεραν βελτιωμένη οικονομικά πρόταση και ο Μακέντα είπε το πολυπόθητο «Ναι».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον Φεντερίκο Μακέντα. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδας τις δύο προηγούμενες σεζόν, υπέγραψε σήμερα το νέο συμβόλαιό του, το οποίο έχει ισχύ έως το 2023.

Ο Ιταλός επιθετικός αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018. Στα δύο χρόνια που έχει φορέσει τη φανέλα με το Τριφύλλι στο στήθος, έχει καταγράψει 65 συμμετοχές και έχει σκοράρει 26 φορές.

Μάλιστα, η περσινή σεζόν ήταν για εκείνον η πιο παραγωγική της καριέρας του. Με τα 26 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των ξένων σκόρερ του Τριφυλλιού της τελευταίας 20ετίας, ενώ επόμενος του στόχος είναι τα 36 γκολ του Εμάνουελ Ολισαντέμπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ