Απίστευτο: Τότε περιμένει πρωτάθλημα ο Αλαφούζος!

Απίστευτο: Τότε περιμένει πρωτάθλημα ο Αλαφούζος!

Το «10» παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα που έχει τεθεί από τον μεγαλομέτοχο του Παναθηναϊκού για την επιστροφή στην κανονικότητα.

Η πραγματικότητα έχει αποδείξει ότι ο Γιάννης Αλαφούζος δεν τα πάει πολύ καλά με τα πλάνα… Με τους μακροχρόνιους σχεδιασμούς… Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει ένα σχέδιο στο μυαλό του για το μέλλον. Το χρονικό διάστημα στο οποίο το Τριφύλλι θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή στην Ελλάδα και θα ξανακουνήσει το… σεντόνι του Champions League.

Το «10» έμαθε και σας παρουσιάζει το χρονοδιάγραμμα που έχει ο Αλαφούζος για να επαναφέρει την κανονικότητα στον Παναθηναϊκό. Το οποίο – είναι η αλήθεια – θα χρειαστεί υπομονή από τους φίλους του Τριφυλλιού, οι οποίοι εδώ και χρόνια βλέπουν την ομάδα τους να μην διεκδικεί τους στόχους που της αρμόζουν…

Αναλυτικά το χρονοδιάγραμμα:

2020-2021: Συμμετοχή από το πρωτάθλημα στα προκριματικά του UEFA League Competition.

2021-2022: Πρόκριση στους ομίλους του UEFA League Competition και συμμετοχή από το πρωτάθλημα στα προκριματικά του UEFA League Competition.

2022-2023: Πρόκριση στους ομίλους του UEFA League Competition και συμμετοχή από το πρωτάθλημα στα προκριματικά του UEFA Champions League.

2023-2024: Πρόκριση στους ομίλους του UEFA Champions League και συμμετοχή από το πρωτάθλημα στα προκριματικά του UEFA Champions League.

Για τη διεκδίκηση του τίτλου του πρωταθλητή δεν υπάρχει ευθεία αναφορά στο πλάνο. Αλλά, με τη θέση της Ελλάδας στη βαθμολογία της UEFA, ο μόνος ο οποίος παίρνει μέρος στα προκριματικά του Champions League είναι ο πρωταθλητής. Άρα, για να παίξει ο Παναθηναϊκός στους ομίλους της διοργάνωσης, πρέπει να κατακτήσει το πρωτάθλημα…

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ