Εκπρόσωπος Αλ Ιτιχάντ: «Δεν θέλει να επιστρέψει ο Ροντρίγκες, πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό»

Εκπρόσωπος Αλ Ιτιχάντ: «Δεν θέλει να επιστρέψει ο Ροντρίγκες, πιστεύω ότι θα υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό»

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αλ Ιτιχάντ, Χουσεϊν Ελ Σαρίφ, επιβεβαίωσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό για τον Ροντρίγκες και τόνισε ότι στόχος της αραβικής ομάδας είναι η επίτευξη συμφωνίας με τους Πειραιώτες.

Ο Ολυμπιακός «χτυπάει» σε πολλά μέτωπα, με στόχο να ενισχύσει το ρόστερ του με παίκτες πρώτης γραμμής, που θα κάνουν την διαφορά και θα τον ανεβάσουν επίπεδο.

Οι Ερυθρόλευκοι όπως σας αποκάλυψε to10.gr, φέρνει στην Ελλάδα το βράδυ της Τετάρτης (2/9, 21:30) τον Πέπε και ετοιμάζεται να ολοκληρώσει μια σπουδαία μεταγραφή.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή και παλεύουν την περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες. Μάλιστα, το απόγευμα της Τρίτης ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ, Χουσεϊν Ελ Σαρίφ, αναφέρθηκε στον 29χρονο εξτρέμ και τόνισε ότι στόχος της αραβικής ομάδας είναι η συμφωνία με τον Ολυμπιακό, αφού ο 29χρονος δεν θέλει να επιστρέψει στην Σαουδική Αραβία.

«Ελπίζουμε τελικά να υπάρξει συμφωνία με τον Ολυμπιακό και ο Γκάρι Ροντρίγκες να πάρει μεταγραφή στην ελληνική ομάδα, αφού δεν θέλει να επιστρέψει στην Αλ Ιτιχάντ. Εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να τον δώσουμε και να απαλλαγούμε από το συμβόλαιό του», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος της Αλ Ιτιχάντ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η περίπτωση του Γκάρι Ροντρίγκες είναι πολύπλοκη, αφού έχει δοθεί ως δανεικός από την αραβική ομάδα στην Φενερμπαχτσέ και έχει ένα ακόμα χρόνο συμβόλαιο με τους Τούρκους. Πέρσι, έπαιξε σε 29 παιχνίδια έχοντας 4 γκολ και 6 ασίστ.

Οι δηλώσεις του εκπροσώπου της Αλ Ιτιχάντ δείχνουν την επιθυμία της αραβικής ομάδας να παραχωρήσει τον Γκάρι Ροντρίγκες, με τον Ολυμπιακό να έχει ξεχωρίσει την περίπτωση του 29χρονου μεσοεπιθετικού και να παλεύει για την απόκτησή του. Μια περίπτωση, που όπως προαναφέραμε, ωστόσο, δεν είναι καθόλου εύκολη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ