Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Η κριτική των παικτών του Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός, μετά από πολύ καιρό έπαιξε κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα καλή μπάλα, έβαλε τέσσερα γκολ στην Κέρκυρα και με υπέροχους Δώνη και Βιγιαφάνιες και πολύ καλό Χίλιεμαρκ νίκησε με 4-0 την Κέρκυρα.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά από μεγάλο χρονικό διάστημα απέδωσαν πολύ καλά, με αρκετούς από αυτούς να ξεχωρίζουν σήμερα με την απόδοσή τους. Ας δούμε τι έκανε ατομικά ο καθένας από τους παίκτες που πάτησε χορτάρι.

ΒΛΑΧΟΔΗΜΟΣ: Δύο φορές χρειάστηκε να επέμβει και τις δύο φορές ήταν εκεί για να σταματήσει τις προσπάθειες των Κερκυραίων. Ιδιαίτερα η επέμβαση στο πρώτο ημίχρονο ήταν εντυπωσιακή και κράτησε το μηδέν.

ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ: Το καλύτερό του παιχνίδι με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Πολλά ανεβάσματα, σε αντίθεση με άλλες φορές και φυσικά ένα πολύ όμορφο γκολ, στο οποίο έπαιξε το ένα – δύο με τον Δώνη, μπήκε στην περιοχή και εκτέλεσε υποδειγματικά.

ΚΟΥΡΜΠΕΛΗΣ: Έπαιξε και πάλι κεντρικός αμυντικός και ήταν από τους κορυφαίους του Παναθηναϊκού. Δίχως να έχει ιδιαίτερη πίεση, έδειξε ωριμότητα στο παιχνίδι του, έβγαινε πρώτος στην μπάλα και καθοδηγούσε όλη την άμυνα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ: Δεν είχε πίεση από την επιθετική γραμμή της Κέρκυρας. Έπαιξα στο πλάι του Κουρμπέλη, δείχνοντας σιγουριά στις κινήσεις του. Έκανε 1-2 λάθη, χωρίς όμως να κοστίσουν, αφού η Κέρκυρα ήταν άφαντη.

ΙΝΣΟΥΑ: Κι αυτός έκανε ένα από τα καλύτερά του παιχνίδια. Είχε μια βολίδα στο δοκάρι, βοήθησε πολύ στην επιθετική ανάπτυξη από την αριστερή πλευρά και έκανε γεμάτο παιχνίδι, δείχνοντας απελευθερωμένος με την καθιέρωσή του στο αριστερό άκρο της άμυνας.

ΤΖΑΝΔΑΡΗΣ: Ακόμα μια καλή εμφάνιση από τον μέσο του Παναθηναϊκού, που όσο παίρνει παιχνίδια και βρίσκει ρυθμό παρουσιάζεται ολοένα και καλύτερος. Είχε ωραίες ενέργειες, έδινε ηρεμία, μοίραζε σωστά το παιχνίδι και δοκίμασε μια φορά το πόδι του από μακρινή απόσταση.

ΛΟΥΝΤ: Καλή και αθόρυβη παρουσία από τον Φινλανδό, που έκανε μπόλικη δουλειά με τα τρεξίματα και την ηρεμία που πρόσφερε στη μεσαία γραμμή. Ήταν ψύχραιμος και πλάσαρε υποδειγματικά τον Γιαννακόπουλο στη φάση του 3-0.

ΧΙΛΙΕΜΑΡΚ: Εντυπωσιακός ο Σουηδός, έδειξε την τεράστια κλάση που τον συνοδεύει. Είχε κάποιες μαγικές ενέργειες, πάτησε όλο το γήπεδο, ήταν ομαδικός όταν έπρεπε και εξαιρετικός όποτε δοκίμασε να πάει στο ένας εναντίον ενός.

ΒΙΓΙΑΦΑΝΙΕΣ: Ακόμα μια εξαιρετική εμφάνιση του Βιγιαφάνιες, που το παλεύει περισσότερο απ’ τον καθένα και ήταν ξανά ο κορυφαίος. Όπως και στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Πλατανιά, έτσι και κόντρα στην Κέρκυρα, ήταν ο κινητήριος μοχλός της ομάδας και είχε δύο ασίστ σε Λουντ και Άλτμαν. Ιδιαίτερα η δεύτερη στον Ισραηλινό ήταν χάρμα οφθαλμών.

ΧΑΤΖΗΓΙΟΒΑΝΝΗΣ: Το πιο ώριμο παιχνίδι του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τυχαίο πως στην αλλαγή του ο Ουζουνίδης έσπευσε να τον συγχαρεί. Καταπληκτική η ενέργειά του από τα δεξιά στη φάση του πρώτου γκολ, πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έδωσε πάρε – βάλε στον Δώνη.

ΔΩΝΗΣ: Ο Ουζουνίδης τον… καθιερώνει σέντερ φορ, αφού δεν έχει επιλογές κι εκείνος τον δικαιώνει. Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Δώνη, που σκόραρε ένα γκολ, μοίρασε με υπέροχη πάσα το δεύτερο στον Γιόχανσον, ήταν μέσα στις φάσεις και αποθεώθηκε από τον κόσμο την ώρα της επιλογής του.

ΣΤΑΪΚΟΣ: Ντεμπούτο στο φετινό πρωτάθλημα για τον νεαρό χαφ του Παναθηναϊκού, που είχε σιγουριά στις κινήσεις του και στις πάσες του. Έτρεξε, ζήτησε μπάλα και ξεχώρισε στη μεσαία γραμμή από τη στιγμή που μπήκε σαν αλλαγή.

ΚΟΥΝΤΟΥΡΙΩΤΗΣ: Δεύτερη συμμετοχή για τον νεαρό, αφού είχε αγωνιστεί και στην Ξάνθη. Είχε μια καλή προσωπική ενέργεια, μπαίνοντας διαγώνια, όταν και τον σταμάτησαν με φάουλ, αλλά δεν πρόλαβε να δείξει πολλά.

ΑΛΤΜΑΝ: Έπαιξε ελάχιστα, όμως πρόλαβε να σκοράρει το τέταρτο γκολ έπειτα από την υπέροχη πάσα του Βιγιαφάνιες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ