A’ Bola : «Προχωράει για Σεμέδο η Μπενφίκα»

A’ Bola : «Προχωράει για Σεμέδο η Μπενφίκα»

Η A' Bola αναφέρει στο πρωτοσέλιδο της πως η Μπενφίκα επανήλθε για την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο και βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Ολυμπιακό.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πραγματοποίησε μια σπουδαία σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού, εκτόξευσε και πάλι την αξία του, ενώ παράλληλα κατέκτησε και τον τίτλο με τους ερυθρόλευκους.

Όπως είναι λογικό το ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο αμυντικό είναι έντονο από το εξωτερικό, με ομάδες από την Αγγλία, την Ιταλία αλλά και την πατρίδα του να παρακολουθούν την περίπτωση του.

Ο Σεμέδο λοιπόν φαίνεται πως είναι ο βασικός στόχος των δυο κορυφαίων ομάδων της Liga Nos, αφού τόσο η Πόρτο όσο και η Μπενφίκα θέλουν να τον κάνουν δικό τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η A’ Βola αναφέρει ότι οι «αετοί» της Λισαβόνας βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό με τον Ολυμπιακό, θέλοντας να κλείσει άμεσα τον παίκτη και να θωρακίσει την άμυνα της.

Μάλιστα, ο τίτλος της γνωστής εφημερίδας είναι πως «προχωράει για Ρούμπεν Σεμέδο» η δευτεραθλήτρια Πορτογαλίας. «Ο προπονητής θέλει και άλλος κεντρικό αμυντικό και ο Πορτογάλος μπορεί να φτάσει με ευνοϊκές συνθήκες», προσθέτει στην πρώτη της σελίδα.

Δείτε το πρωτοσέλιδο της πορτογαλικής εφημερίδας:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ