ΠΑΟΚ : Θέλει ακόμα τρεις μεταγραφές ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ : Θέλει ακόμα τρεις μεταγραφές ο Φερέιρα

Ο Αμπέλ Φερέιρα είχε συζήτηση με τον Ιβάν Σαββίδη και φέρεται να ζήτησε ακόμα τρεις μεταγραφές έμπειρων παικτών τύπου... Σβαμπ.

Ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί της Μπεσίκτας με 3-1 και την εξασφάλιση τουλάχιστον των ομίλων του Europa League, «ανάσανε» οικονομικά, καθώς έχει σοβαρά θέματα με το Financial Fair Play.

Ο Δικέφαλος του βορρά πλέον είναι κατά κάποιον τρόπο πιο «άνετος» να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι και στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε μέσω τηλεδιάσκεψης μεταξύ του Ιβάν Σαββίδη, του Όλαφ Ρέμπε και του Αμπέλ Φερέιρα οι τρεις τους συζήτησαν για την ενίσχυση του ρόστερ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός στη «σκιά» της κλήρωσης με την Μπενφίκα ήταν ξεκάθαρος, ζητώντας από τον μεγαλομέτοχο του ΠΑΟΚ ακόμα τρεις μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα είναι έμπειρων ποδοσφαιριστών, όπως αποκτήθηκε ο Σβαμπ.

Προτεραιότητα για τον Φερέιρα είναι η απόκτηση ενός αριστερού εξτρέμ, ενώ θέλει ακόμα ένα σέντερ φορ που θα πλαισιώσει ιδανικά τους Άκπομ και Σφιντέρσκι, αλλά και έναν αριστερό μπακ που θα είναι αναπληρωματικός του Γιαννούλη.

«Πρόεδρε, θέλουμε τρεις παίκτες, που τους θεωρώ απαραίτητες», φέρεται να είπε ο 42χρονος προπονητής στον Σαββίδη, ο οποίος ανταποκρίθηκε θετικά στην επιθυμία του και έδωσε το «πράσινο φως» να ξεκινήσει η αναζήτηση σε συνεργασία με τον Ρέμπε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ