Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Λιβάγια

Τα δεδομένα για ΑΕΚ και Λιβάγια

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για νέο συμβόλαιο με τον Μάρκο Λιβάγια, υπάρχει απόσταση ανάμεσα στις δυο πλευρές, όμως μπορεί να καλυφθεί.

Η ΑΕΚ βρίσκεται σε εβδομάδα ανανεώσεων και επαφών για νέο συμβόλαιο, με τους Μάρκο Λιβάγια και Νέλσον Ολιβέιρα να είναι οι δυο παίκτες που «καίγεται» να διατηρήσει όπωσδηποτε στο ρόστερ της.

Ο Πορτογάλος επιθετικός δεν έχει έρθει σε επαφές προς το παρόν, όμως είναι θέμα χρόνου, ενώ από την άλλη ο Κροάτης στράικερ μέσω του μάνατζερ του είχε μια συζήτηση για το θέμα της επέκτασης του συμβολαίου του.

Η πρώτη επαφή ωστόσο ήταν άκαρπη, καθώς υπήρχε οικονομική διαφορά ανάμεσα σε Ένωση και παίκτη. Βέβαια ακόμα είναι νωρίς και η διαφορά δεν είναι απαγορευτική, ενώ αναμένεται και νέο ραντεβού, με την ΑΕΚ να θέλει να κλείσει το θέμα το συντομότερο δυνατό και ο παίκτης να ανανεώσει το συμβόλαιο του.

Τα δεδομένα σχετικά με την υπόθεση του Λιβάγια είναι συγκεκριμένα. Η ΑΕΚ δίνει στον Κροάτη επιθετικό 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο για τριετές συμβόλαιο, όμως ο ίδιος θέλει περίπου 300.000 ευρώ παραπάνω κάθε χρόνο. Δηλαδή 900.000 σε βάθος τριετίας. Η διαφορά δεν είναι μικρή σίγουρα, όμως υπάρχει η καλή διάθεση και από τους δυο για να συνεχίσουν μαζί, με αποτέλεσμα να έχουν νέες επαφές προκειμένου να βρεθεί η χρυσή τομή με το νέο συμβόλαιο του Λιβάγια.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ