ΠΑΟΚ : Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Συνανάι (pic)

ΠΑΟΚ : Υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο ο Συνανάι (pic)

Ο 16χρονος αμυντικός, που αγωνίζεται στην Κ17 του ΠΑΟΚ, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. «Εδεσε» τον νεαρό άσο ο Δικέφαλος του Βορρά.

Στην ακαδημία του συλλόγου και στους παίκτες που αγωνίζονται στις Κ17 και Κ19 ρίχνουν το βάρος οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ, με τον Δικεφάλο του Βορρά να δίνει επαγγελματικό συμβόλαιο στον νεαρό μπακ, Μάριο Συνανάι. Οι Ασπρόμαυροι πιστεύουν πολύ στις δυνατότητες του 16χρονου άσου και του έδειξαν την εμπιστοσύνη τους, προσφέροντάς του επαγγελματικό συμβόλαιο.

Ο Μάριος Συνανάι έχει γεννηθεί στην Αλβανία και είναι 16 ετών (16.01.2004) και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ, αλλά και ως αριστερός μπακ.Εχει ύψος 1.81 μ. και ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από την Καρακούση Τρικάλων.

Είναι πολύ καλός στα αμυντικά του καθήκοντα και χρησιμοποιεί εξαιρετικά το αριστερό του πόδι. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 16χρονος ζει στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Ο νεαρός αμυντικός έχει ως μάνατζερ τον παλαίμαχο άσο, Λάμπρο Χούτο, με τον άλλοτε επιθετικό να κάνει ανάρτηση στα social media και να συγχαίρει τον πελάτη του για το συμβόλαιο που υπέγραψε.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Συγχαρητήρια @marios_sinanai για το πρώτο σου συμβόλαιο. Continua così 💪🏻⚽️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lambros Choutos (@lambros_choutos) στις

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ