Αρης : Τελειώνει του Χατζισαφί

Αρης : Τελειώνει του Χατζισαφί

Ο Ιρανός τελειώνει την Πέμπτη (3/9) τις υποχρεώσεις του με την Τράκτορ και μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Ελλάδα και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Αρη.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η μεταγραφή του Εχσάν Χατζισαφί στον Αρη, με τον Ιρανό την Πέμπτη να τελειώνει τις υποχρεώσεις του με την Τράκτορ και να μπαίνει στο αεροπλάνο για να έρθει στην Θεσσαλονίκη και να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους Κίτρινους.

Όπως έχετε ενημερωθεί από to10.gr, ο Αρης έχει συμφωνήσει σε όλα με τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Πανιωνίου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο 30χρονος άσος θα ντυθεί στα Κίτρινα και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Μίκαελ Ενινγκ.

Ο έμπειρος μπακ την Πέμπτη (3/9) θα βοηθήσει την Τράκτορ στον τελικό του Κυπέλλου στο Ιράν και στη συνέχεια θα έρθει στην Ελλάδα για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, να υπογράψει και να τεθεί στη διάθεση του Γερμανού προπονητή του Αρη.

Μια πολύ καλή μεταγραφή για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που βάζει στο ρόστερ της έναν έμπειρο ποδοσφαιριστή, που έχει την ποιότητα να ανεβάσει επίπεδο την αμυντική γραμμή της ομάδας και να βοηθήσει πολύ τον Αρη και στο επιθετικό κομμάτι.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Χατζισαφί πριν από λίγες μέρες απέρριψε πρόταση από την Εστεγχλάλ (σ.σ ομάδα της Τεχεράνης), δείγμα της επιθυμίας του να επιστρέψει στην Ελλάδα και να αγωνιστεί ξανά στην Σούπερ Λίγκα, αυτή τη φορά με τη φανέλα του Αρη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ