Στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου!

Στην Κοπεγχάγη ο Οικονόμου!

Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Δανίας για την παραχώρηση του Έλληνα αμυντικού.

Στην Κοπεγχάγη θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάριος Οικονόμου! Η ΑΕΚ ήρθε σε συμφωνία με την ομάδα της Δανίας για την παραχώρηση του Έλληνα στόπερ, που αποχωρεί από την Ένωση, μετά από μια διετή παρουσία! Ο Οικονόμου δεν βρισκόταν στα βασικά πλάνα του Μάσιμο Καρέρα ενόψει της νέας σεζόν και εδώ και καιρό ο Ίλια Ίβιτς είχε επαφές προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα για την αποχώρησή του, μιας και ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση.

Τελικά αυτό επετεύχθη, με τον Οικονόμου να συνεχίζει την καριέρα του στην Κοπεγχάγη. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Έλληνας αμυντικός θα μεταβεί πιθανότατα αύριο στη Δανία προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι Κιτρινόμαυροι θα εισπράξουν κοντά στο 1 εκ. ευρώ για τον Οικονόμου, βάζοντας έτσι ένα σημαντικό ποσό στα ταμεία τους και αδειάζοντας παράλληλα μια θέση στο ρόστερ, για τον Ογκνιέν Βράνιες!

Ο Βόσνιος στόπερ έχει ακόμα συμβόλαιο με την Άντερλεχτ ωστόσο αν μείνει ελεύθερος, η συμφωνία με την ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ