«Δίνει και Λέμα η Μπενφίκα για Σεμέδο» (vid)

«Δίνει και Λέμα η Μπενφίκα για Σεμέδο» (vid)

Ραδιόφωνο στην Αργεντινή μετέδωσε ότι η Μπενφίκα εκτός από χρήματα προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα στον Ολυμπιακό για τον Σεμέδο, βάζοντας στο τραπέζι τον 30χρονο σέντερ μπακ.

Το όνομα του Σεμέδο παραμένει σε περίοπτη θέση στη μεταγραφική λίστα της Μπενφίκα, με τα ρεπορτάζ στο εξωτερικό μάλιστα να αναφέρουν ότι η πορτογαλική ομάδα εκτός από χρήματα προσφέρει και έμψυχα ανταλλάγματα στον Ολυμπιακό για τον διεθνή μπακ.

Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Τετάρτης ένα ραδιόφωνο στην Αργεντινή ανέφερε ότι η Μπενφίκα προσφέρει ως αντάλλαγμα στους Πειραιώτες τον Κριστιάν Λέμα, προκειμένου να τους πείσει να πουν το πολυπόθητο «ναι» και να  παραχωρήσουν τον Σεμέδο.

Ο Λέμα είναι 30 ετών και αγωνίζεται ως σέντερ μπακ. Την περσινή σεζόν η Μπενφίκα τον είχε παραχωρήσει ως δανεικό στην Νιούελς, με τον έμπειρο να παίζει σε 22 παιχνίδια, έχοντας μάλιστα και 4 γκολ στο ενεργητικό του. Στα τέλη Ιουνίου ο δανεισμός του στην Νιούελς ολοκληρώθηκε και επέστρεψε στην Μπενφίκα, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι Αετοί τον είχαν αποκτήσει ως ελεύθερο το καλοκαίρι του 2018, όταν ο Λέμα αποχώρησε από την Μπελγκράνο.

Με τη φανέλα της Μπενφίκα ο Λέμα ωστόσο έχει αγωνιστεί μόλις σε 2 παιχνίδια. Ο 30χρονος δεν βρίσκεται ούτε φέτος στα πλάνα των ανθρώπων της πορτογαλικής ομάδας. Σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, οι Αετοί εκτός από χρήματα, είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν και τον Λέμα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να αποκτήσουν τον Σεμέδο.

Δείτε τον εν δράσει:

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ