Ολυμπιακός : Πέντε εκατομμύρια και… Πέπε για Σεμέδο

Ολυμπιακός : Πέντε εκατομμύρια και… Πέπε για Σεμέδο

Η «A Bola» υποστηρίζει ότι η Μπενφίκα προσπαθεί να μειώσει την τιμή του στόπερ του Ολυμπιακού, μέσω των δικαιωμάτων που έχει στον Πέπε!

Deal στα 5 εκατομμύρια ευρώ για τον Ρούμπεν Σεμέδο προβλέπει η «A Bola». Η πορτογαλική εφημερίδα γράφει σε σημερινό ρεπορτάζ της ότι η Μπενφίκα και ο Ολυμπιακός έχουν μπει στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και το επικρατέστερο ενδεχόμενο είναι να συμφωνήσουν.

Το δημοσίευμα αναγνωρίζει μία διαφορά στο οικονομικό. Ο πρωταθλητής Ελλάδας διατείνεται ότι δεν παραχωρεί τον Σεμέδο με λιγότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ. Από την άλλη, η Μπενφίκα δεν έχει την πρόθεση να πληρώσει τόσα χρήματα και προσπαθεί να «ρίξει» την τιμή.

Πως θα καλυφθεί η διαφορά; Σύμφωνα με την «A Bola», εδώ έρχεται να κολλήσει ο Πέπε. Το 50% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή που παίρνει ο Ολυμπιακός από τη Βιτόρια Γκιμαράες, ανήκει στη Μπενφίκα. Άρα, οι δύο υποθέσεις θα συγχωνευθούν σε μία κοινή διαπραγμάτευση, για να καταλήξουν οι δύο ομάδες σε συμφωνία.

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η Μπενφίκα θέλει εδώ και καιρό τον Σεμέδο, έχει πραγματοποιήσει ανεπιτυχείς απόπειρες για να τον αγοράσει, αλλά τώρα αποφάσισε να επισπεύσει τις συζητήσεις. Ο Ζόρζε Ζέσους έχει ζητήσει ένα πρωτοκλασάτο στόπερ και ο Σεμέδο κρίνεται ως η κατάλληλη επιλογή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ