Τοροσίδης : «Καμία συνομιλία με τον Γεωργέα»

Τοροσίδης : «Καμία συνομιλία με τον Γεωργέα»

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κατέθεσε στη δίκη των «28» και κατέρριψε τους ισχυρισμούς του Νίκου Γεωργέα.

Ενώπιον του Β’ Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων βρέθηκε την Πέμπτη (3/9) ο Βασίλης Τοροσίδης. Ο αμυντικός του Ολυμπιακού κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης του Βαγγέλη Μαρινάκη και κατέρριψε τους ισχυρούς του Νίκου Γεωργίου, γκρεμίζοντας την σκευωρία που έχει στηθεί κατά των Ερυθρόλευκων και του ηγέτη του πειραϊκού συλλόγου.

Ο ακραίος μπακ του Ολυμπιακού, μιλώντας για τον αγώνα του 2013 ανάμεσα στους Πειραιώτες και την Βέροια (3-0) που είχε πραγματοποιήθηκε στο Γ. Καραϊσκάκης, ξεκαθάρισε πως δεν υπήρξε καμία συνομιλία εντός του αγωνιστικού χώρου μεταξύ του τότε παίκτη της Βέροιας Νίκου Γεωργέα και οποιουδήποτε παίκτη των Πειραιωτών, πριν από την έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Η κατάθεση του Βασίλη Τοροσίδη στη δίκη των «28» εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Νίκο Γεωργέα και καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του παλαίμαχου άσου, ξεκαθαρίζοντας παράλληλα ότι δεν υπήρξε καμία συνομιλία, όπως είχε αναφέρει στην κατάθεσή του ο τότε παίκτης της ομάδας της Ημαθίας.

Εκτός από τον διεθνή μπακ, σήμερα κατέθεσε επίσης το πρώην στέλεχος της ομοσπονδίας, Χρήστος Υφαντής ως μάρτυρας υπεράσπισης του κατηγορούμενου πρώην νομικού συμβούλου της ΕΠΟ, Θόδωρου Κουρίδη. Υπενθυμίζουμε ότι ο Υφαντής απομακρύνθηκε από το Πάρκο Γουδί το 2017.

Μεταξύ άλλων, είπε: «Υπήρξε πρόεδρος της ΚΕΔ που έπαιρνε σπίτι του και έφτιαχνε μόνος του τους πίνακες στο παρελθόν.

Δεν υπήρχε συγκεκριμένος τρόπος. Παλιότερα μόνο ο πρόεδρος της ΚΕΔ έφτιαχνε τους πίνακες. Αν είχε κάποιος αντίρρηση, έλεγε να δούμε την περίπτωση αυτή, μήπως δεν έχει τα προσόντα και πάνω στον πίνακα καταχωρείται η αντίρρηση. Περισσότερο προφορική συζήτηση γινόταν όπου υπήρχαν διαφωνίες. Ήταν μια πάγια διαδικασία.

Το 2012 οι πίνακες διαιτησίας συντάχθηκαν με νόμιμο τρόπο όπως τις προηγούμενες και επόμενες χρόνιες. Ο Βασάρας ίσως είχε κάποιες διαφωνίες στο διαδικαστικό μέρος, αλλά 5-6 μέρες μετά υπέγραψε κανονικά τους πίνακες. Δεν εξέφρασε κάποια αντίρρηση επί της ουσίας για πρόσωπα».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ