Νότιγχαμ : Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Γκερέρο ο Λαμουσί

Νότιγχαμ : Επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Γκερέρο ο Λαμουσί

Ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ επιβεβαίωσε τη μεταγραφή του Ισπανού επιθετικού από τον Ολυμπιακό.

Τη μεταγραφή του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο προανήγγειλε ο προπονητής της Νότιγχαμ Φόρεστ, Σαμπρί Λαμουσί. Ο τεχνικός της βρετανικής ομάδας το απόγευμα της Πέμπτης έκανε δηλώσεις για τον Ισπανό επιθετικό και τόνισε ότι πριν το τέλος της εβδομάδας θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 30χρονου.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος προπονητής ανέφερε: «Η μεταγραφή του Μιγκέλ Ανχελ Γκερέρο θα έχει ολοκληρωθεί πριν το τέλος της εβδομάδας. Χρειαζόμαστε περισσότερες επιλογές στην επίθεση. Την περσινή σεζόν είχαμε περιορισμένες λύσεις στη συγκεκριμένη θέση και είναι σημαντικό για εμάς τη νέα σεζόν να έχουμε περισσότερες επιλογές στην κορυφή της επίθεσης», δήλωσε ο Λαμουσί.

Ο Γκερέρο το δεύτερο μισό της περσινής σεζόν αγωνίστηκε στην Ισπανία και πιο συγκεκριμένα στην Λεγκανές ως δανεικός από τον Ολυμπιακό, έχοντας 13 συμμετοχές και 1 γκολ. Το πρώτο μισό της σεζόν αγωνίστηκε με την ερυθρόλευκη φανέλα, έχοντας 27 συμμετοχές με 6 γκολ και 2 ασίστ.

Πλέον, ο Ισπανός στράικερ ετοιμάζει βαλίτσες για να μετακομίσει μόνιμα στην Αγγλία και να αγωνιστεί στην Championship με τη φανέλα της Νότιγχαμ Φόρεστ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ