Ινσούα : «Σήμερα βγάλαμε την περηφάνια και τις δυνατότητες μας»

Ινσούα : «Σήμερα βγάλαμε την περηφάνια και τις δυνατότητες μας»

Ο Εμάνουελ Ινσούα στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Κέρκυρας (4-0), υπογράμμισε πως όλοι στους Πράσινους έδειξαν τις δυνατότητες τους.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε τις δυνατότητες του στη νίκη κόντρα στην Κέρκυρα (4-0), σύμφωνα με τον Εμάνουελ Ινσούα, ο οποίος τόνισε πως αυτό το τρίποντο μπορεί να αποτελέσει το εφαλτήριο για μια καλή συνέχεια.

Παράλληλα, ο Αργεντινός μπακ αποκάλυψε πως είχε πληροφορηθεί από τον ατζέντη του για μια πρόταση από ομάδας της Αργεντινής, αλλά την απέρριψε γιατί είναι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ινσούα στην κάμερα της NOVA:

«Είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτή τη νίκη, την οποία αξίζαμε γιατί παίξαμε πολύ καλά. Μέχρι τώρα τα αποτελέσματα ήταν άσχημα αλλά σήμερα βγάλαμε την περηφάνια μας και τις δυνατότητές μας και θα πάμε καλύτερα. Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Είναι άλλη η εικόνα μας εντός και εκτός έδρας, αυτό πρέπει να το φτιάξουμε και να παίζουμε εκτός όπως στην έδρα μας. Δεν γίνεται να έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αυτή η νίκη μας βοήθησε ψυχολογικά και θα έχουμε μια καλή συνέχεια.

Όταν μπορούμε να έχουμε συνέχεια στο παιχνίδι μας αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε ρυθμό, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ παρά τα προβλήματα, εγώ έκανα το καλύτερο που μπορούσα και θέλω να πιστεύω πως θα συνεχίσουμε έτσι. Ο ατζέντης μου με είχε πληροφορήσει για κάποια πρόταση από την Αργεντινή, την απέρριψα γιατί είμαι χαρούμενος εδώ και πιστεύω πως μπορώ να δώσω πολλά. Μπορώ να προσφέρω πολλά σε αυτό τον μεγάλο σύλλογο και δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από τον Παναθηναϊκό».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ