Ματέους Ρέις : Μια αποκάλυψη για τον Θρύλο (vids)

Ματέους Ρέις : Μια αποκάλυψη για τον Θρύλο (vids)

Το όνομα του Ματέους Ρέις στην κορυφή για την ενίσχυση στο αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού και to10.gr παρουσιάζει τον παίκτη - αποκάλυψη της Ρίο Άβε.

Ο Ολυμπιακός «χτενίζει» τη μεταγραφική αγορά προκειμένου να βρει τον ιδανικό αντικαταστάτη του Κώστα Τσιμίκα στο αριστερό άκρο της άμυνας. Οι ερυθρόλευκοι μπορεί να έχουν αποκτήσει ήδη τον Χοσέ Χολέμπας για αυτή τη θέση, όμως είναι δεδομένο πως κινούνται για την απόκτηση ενός μπακ στα πρότυπα του Τσιμίκα, ο οποίος θα αποτελέσει το βασικό «γρανάζι» του Πέδρο Μαρτίνς για τη θέση.

Ο Πορτογάλος τεχνικός λοιπόν έχει βρει τον παίκτη που θα «κουμπώσει» ιδανικά και θα πάρει φανέλα βασικού στην αριστερή πλευρά. Αυτός είναι ο Ματέους Ρέις ντε Λίμα της Ρίο Άβε και όπως αποκάλυψε to10.gr έπεσε στο τραπέζι από τον Μαρτίνς, ο οποίος έχει εξαιρετική άποψη για τον παίκτη.

Ο 25χρονος μπακ φαίνεται πως είναι ο Νο. 1 στόχος του Ολυμπιακού για τα αριστερά, ειδικά μετά τη μεταγραφή του Ζαϊντού στην Πόρτο, με τον Ρέις να αποτελεί την περασμένη σεζόν έναν από τους καλύτερους μπακ στη Liga Nos. Οι ερυθρόλευκοι όπως αποκάλυψε to10.gr έχουν ήδη κάνει κρούση στη Ρίο Άβε για να τσεκάρουν τις προθέσεις της για τον παίκτη.

Ποιος είναι ο Ματέους Ρέις

Ο Ρέις είναι ο βασικός αριστερός μπακ της Ρίο Άβε και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της πορτογαλικής ομάδας. Τη φετινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με τη Ρίο Άβε, καθώς σε 37 συμμετοχές είχε ένα γκολ και έξι ασίστ. Η ομάδα του έκανε εξαιρετική πορεία και τερμάτισε στην πέμπτη θέση κερδίζοντας ένα εισιτήριο για το Europa League.

Ο μεταγραφικός στόχος του Ολυμπιακού ξεκίνησε την καριέρα του στη Σάο Πάουλο, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε αρκετές φορές, ξεκινώντας από την ηλικία των 19 ετών. Είχε μια γεμάτη σεζόν ως δανεικός στην Μπαΐα (2017), πέρασε ως δανεικός από τη Μορεϊρένσε (2 συμμετοχές), ενώ την τελευταία διετία έχει ανέβει κατακόρυφα έχοντας 64 συμμετοχές, 1 γκολ και 11 ασίστ με τη φανέλα της Ρίο Αβε.

Αξίζει να σημειωθεί πως το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2021, με τη Ρίο Άβε να θέλει να τον κρατήσει, αλλά τον ίδιο τον Ρέις να έχει ενθουσιαστεί στην ιδέα να αγωνιστεί στον Ολυμπιακό. Για τον 25χρονο μπακ η Ρίο Άβε έχει ήδη αρνηθεί μια πρόταση από τη Ρεμς τον Ιούνιο, ύψους 1 εκατ. ευρώ, ενώ σημαντικό είναι το γεγονός ότι πιάνει θέση ξένου, αφού δεν έχει κοινοτικό διαβατήριο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ