Χασάν : «Είπα στον Σαλάχ ότι τη νέα χρονιά θα σκοράρω περισσότερα γκολ»

Χασάν : «Είπα στον Σαλάχ ότι τη νέα χρονιά θα σκοράρω περισσότερα γκολ»

Ο Χασάν μίλησε για την περιπέτειά του στο μεγάλο λιμάνι και αποκάλυψε το στοίχημα που έβαλε με τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ.

Μεγάλη συνέντευξη στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA παραχώρησε ο Αχμέντ Χασάν.

Ο επιθετικός του Ολυμπιακού μίλησε για την πορεία του στο μεγάλο λιμάνι και στάθηκε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Ο Αιγύπτιος στράικερ τόνισε ότι είναι χαρούμενος που βοήθησε με τα γκολ που πέτυχε τους Πειραιώτες να πάρουν τον τίτλο και επισήμανε ότι θα συνεχίσει να δουλεύει σκληρά για να οδηγήσει την ομάδα σε νέες επιτυχίες και να κάνει χαρούμενους τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς.

Ο Αχμέντ Χασάν μίλησε επίσης για τη σχέση του με τον Μο Σαλάχ και αποκάλυψε το στοίχημα που έχει βάλει με τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ. Μάλιστα, ευχήθηκε κάποια στιγμή να βρεθούν αντιμέτωποι στο Champions League. Τέλος, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχει το τελευταίο διάστημα με τον προπονητή της εθνικής Αιγύπτου και τόνισε ότι είναι έτοιμος να φορέσει ξανά το εθνόσημο.

«Εζησα αρκετά χρόνια στην Πορτογαλία. Χρειαζόμουν μια νέα πρόκληση. Ένα νέο ποδοσφαιρικό περιβάλλον. Το πρωτάθλημα στην Ελλάδα είναι πολύ ανταγωνιστικό και οι φίλαθλοι είναι πολύ παθιασμένοι. Είμαι χαρούμενος που παίζω στον Ολυμπιακό. Προσπαθώ πάντα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα μου και να κάνω χαρούμενους τους φιλάθλους μας», είπε αρχικά o επιθετικός του Ολυμπιακού και πρόσθεσε: «Επέστρεψα πέρσι ως δανεικός από την Μπράγκα. Στόχος μας ήταν να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Δούλεψα σκληρά και σκόραρα γκολ που βοήθησαν την ομάδα μου. Στα πλέι οφ έπαιξα σε εννιά παιχνίδια και σκόραρα τέσσαρα γκολ. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Είναι το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας μου και είναι πολύ σημαντικό για μένα. Επίσης κέρδισα το βραβείο του MVP για τα πλέι οφ, γεγονός που με έκανε ακόμα πιο χαρούμενο», κατέληξε ο διεθνής άσος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε  στη σχέση του με τον Σαλάχ, αλλά και στο στοίχημα που έβαλε με τον σούπερ σταρ της Λίβερπουλ: «Με τον Σαλάχ είμαστε πολλά χρόνια φίλοι. Ξεκινήσαμε μαζί στην U20 της Αιγύπτου.  Οποτε συναντιόμαστε θυμόμαστε τα παλιά και συζητάμε για πολλά θέματα. Μιλάμε για το παρελθόν και όσα έχουν συμβεί, αλλά και για το παρόν. Πέρσι κατακτήσαμε και οι δύο το πρωτάθλημα στις χώρες που αγωνιστήκαμε. Του είπα ότι την επόμενη σεζόν θα σκοράρω περισσότερα γκολ από αυτόν. Αποδέχθηκε την πρόκληση, αλλά μου είπε ότι δεν πρόκειται να τα καταφέρω», είπε ο Χασάν και ευχήθηκε ο Ολυμπιακός να παίξει με τη Λίβερπουλ: «Του ευχήθηκα καλή επιτυχία για τη νέα σεζόν. Είναι πρέσβης του αιγυπτιακού ποδοσφαίρου στην Ευρώπη και είμαι πολύ περήφανος για όσα έχει καταφέρει. Ελπίζω κάποια στιγμή να παίξουμε αντίπαλοι στο Champions League».

Ο υψηλόσωμος επιθετικός αναφέρθηκε και στον προπονητή της εθνικής Αιγύπτου, Χασάμ Ελ Μπαντρί και τόνισε ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει την εθνική του ομάδα: «Ευχαριστώ τον κ. Ελ Μπαντρί για την εμπιστοσύνη του και την ειλικρινή επικοινωνία που έχουμε. Από την πλευρά μου εγώ θα συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και θα προσπαθήσω να βελτιωθώ. Θέλω να είμαι έτοιμος όταν με καλέσει να αγωνιστώ στην εθνική ομάδα. Εχουμε μπροστά μας δύο πολύ μεγάλους στόχους. Να προκριθούμε στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 και να κατακτήσουμε το επόμενο Κόπα Αφρικα», ανέφερε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ