Ραφίνια και Τζολάκης τα κεντρικά πρόσωπα στο Περιστέρι

Ραφίνια και Τζολάκης τα κεντρικά πρόσωπα στο Περιστέρι

Ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ θα πάρει μία ιδέα από ελληνικό πρωτάθλημα, ενώ ο νεαρός γκολκίπερ προετοιμάζεται με ορίζοντα τον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Ραφίνια δεν έχει πολύ καιρό στην Αθήνα, αλλά δεν έχει και πολύ χρόνο για να προσαρμοστεί. Οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού αρχίζουν σε λίγες μέρες, αν και ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου. Οπότε, για να εγκλιματιστεί πιο εύκολα, ο Μαρτίνς αποφάσισε να συμπεριλάβει τον Ραφίνια στην αποστολή του φιλικού με τον Ατρόμητο.

Ο Ραφίνια θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου προπονητή και αναλόγως με την εξέλιξη του παιχνιδιού, ίσως να παίξει κάποια λεπτά. Σε αντίθεση με τον Ραφίνια, ο Χοσέ Χολέμπας δεν χρειάζεται χρόνο προσαρμογής. Ο διεθνής αριστερός μπακ ξέρει καλά τα κατατόπια, παρότι τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στο εξωτερικό.

Τέλος, στην εστία αναμένεται να αρχίσει ο Τζολάκης, ο οποίος προβάλει ως ο επικρατέστερος για να υπερασπιστεί την εστία του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο Μαρτίνς θα του δώσει φανέλα βασικού για να πάρει ρυθμό και να αισθανθεί μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ