«Στον Ολυμπιακό ο Ρέις με 2 εκατ. ευρώ»

«Στον Ολυμπιακό ο Ρέις με 2 εκατ. ευρώ»

Η Record αναφέρει πως ο Ματέους Ρέις βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, για ένα ποσό που φτάνει τα 2 εκατ. ευρώ, επιβεβαιώνοντας to10.gr.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να έχει αποκτήσει ήδη τον Χοσέ Χολέμπας, όμως βρίσκεται σε αναζήτηση αριστερού μπακ που θα πάρει φανέλα βασικού και ουσιαστικά θα αντικαταστήσει τον Κώστα Τσιμίκα, που μεταγράφηκε στη Λίβερπουλ.

Ο εκλεκτός του Πέδρο Μαρτίνς λοιπόν είναι ο Ματέους Ρέις Ντε Λίμα, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίο Άβε και ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της Liga Nos. Όπως είχε αποκαλύψει to10.gr o 25χρονος μπακ αποτελούσε τον πρώτο στόχο του Πορτογάλου τεχνικού για τα αριστερά, με τους ερυθρόλευκους να έχουν επαφές με την ομάδα του για να δουν τις προθέσεις της.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της Record, η μεταγραφή του Ρέις στον Ολυμπιακό έχει δρομολογηθεί με το πορτογαλικό μέσο να αναφέρει πως ο αμυντικός της Ρίο Άβε είναι έτοιμος να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στους ερυθρόλευκους. Μάλιστα γίνεται λόγος και για το ποσό της συμφωνίας, με τον Ολυμπιακό να κάνει δικό τους τον 25χρονο αριστερό μπακ για περίπου 2 εκατ. ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Record στο δημοσίευμα της θεωρεί κλεισμένη τη μεταγραφή, ενώ τονίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι ο μοναδικός που ασχολήθηκε με την περίπτωση του, αφού η εξαιρετική σεζόν που πραγματοποίησε προσέλκυσε το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

Ο Ρέις τη φετινή σεζόν έκανε πράγματα και θαύματα με τη Ρίο Άβε, καθώς σε 37 συμμετοχές είχε ένα γκολ και έξι ασίστ. Η ομάδα του έκανε εξαιρετική πορεία και τερμάτισε στην πέμπτη θέση κερδίζοντας ένα εισιτήριο για το Europa League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ