AEK : Θα κάνει Γαλανόπουλο (και) τον Λιβάγια;

AEK : Θα κάνει Γαλανόπουλο (και) τον Λιβάγια;

Μπορεί η ΑΕΚ να στείλει στην εξέδρα τον Κροάτη που δεν ανανεώνει; Και τι θα κάνει βλέποντας την Φενέρ έτοιμη για «κόλπο γκρόσο»;

Χλωμά τα πράγματα στην ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάγια. Γιατί οι Τούρκοι μπορεί γενικώς να γράφουν μπούρδες, ειδικώς όμως με τον Κροάτη δεν μοιάζει να έχουν άδικο σε όσα λένε για το φλερτ με τη Φενέρμπαχτσε.

Πολύ καλός παίκτης ο Μάρκο. Ελεύθερος σε έναν χρόνο. Αγαπημένη αγορά του Ερόλ Μπουλούτ, η ελληνική. Πολλά τα λεφτά που δίνουν οι Τούρκοι σε συμβόλαιο. Άρα καθόλου παράξενο να έρθουν κάποια στιγμή οι γείτονες με μια μικρή πρόταση στην ΑΕΚ και να εκμεταλλευθούν τα δεδομένα: «Πάρε αυτά, γιατί τον Γενάρη δεν θα πάρεις μια» σε απλά ελληνικά.

Η Ένωση τον θέλει τον Λιβάγια. Και τέλος πάντων δεν θα έλεγε «όχι» σε μια πρόταση με λεφτά επιπέδου Λιβάγια. Διαπραγματευτικά όμως δεν έχει καμία ισχύ αυτή την εποχή από τη στιγμή που ο Κροάτης δεν ανανεώνει. Κινδυνεύει να χάσει τον παίκτη με ελάχιστα χρήματα. Σε ένα κενό που δύσκολα καλύπτεται. Και αγωνιστικά και επικοινωνιακά.

Και εδώ λοιπόν το πράγμα είναι που αποκτά ενδιαφέρον. Για να δούμε και τη «μαγκιά» της διοίκησης. Τον Σιμόες, τον Μπακασέτα, τον Λαμπρόπουλο, τον Ανέστη, εσχάτως και ο Γαλανόπουλος είδαν την ΑΕΚ να αντιδρά δυναμικά. «Δεν υπογράφεις νέο συμβόλαιο; Ετοιμάσου για εξέδρα». Ο Γαλανόπουλος μάλιστα τσίμπησε γρήγορα και υπέγραψε.

Με τον Λιβάγια μπορεί όμως να κάνει κάτι αντίστοιχο; Και ειδικά σε αυτή τη συγκυρία που οι μεταγραφές ενίσχυσης ως τώρα είναι της σειράς; Τώρα που πλησιάζει ο τελικός κυπέλλου;

Θα κάνει η ΑΕΚ αυτό που συνηθίζει; Ή θα το… παίξει Ελβετία περιμένοντας απλά τη καλύτερη δυνατή πρόταση από πλευράς Φενέρ με τον παίκτη να βοηθά σε αυτή την εξέλιξη. Πρόταση που αργά ή γρήγορα θα γίνει. Ειδικά αν οι Τούρκοι έχουν δίκιο. Αν ο Λιβάγια τα έχει ήδη βρει με την Φενέρ. Κάτι που δεν επιβεβαιώνεται προφανώς. Αλλά που μοιάζει πολύ λογικό, σε όποιον καταλαβαίνει πως εξελίσσονται οι μεταγραφικές ιστορίες.

O Τίγρης είναι λέει εκνευρισμένος. Και αυτό μοιάζει επίσης φυσιολογικό. Αλλά…

Μέχρι τώρα η Ένωση έχει βάλει στα ταμεία της 5.5 εκατ ευρώ από τις πωλήσεις Μπάρκα και Οικονόμου. Και πήρε και κάτι ψηλά από την πώληση του Γιακουμάκη.

Έχει πληρώσει την ρήτρα για την αγορά του Σιμάνσκι (1,3 εκατ ευρώ). Και έχει δώσει και κάτι ψηλά για Καρακλάγιτς και Χνιντ. Παράλληλα γλιτώνοντας τις αμοιβές Αραούχο, Οικονόμου, Βράνιες, Μπάρκα έχει συμμαζέψει πολύ και το κόστος των συμβολαίων.

Θα τα δώσει στον Λιβάγια; Ιδού η απορία.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ