Equipe : «Εμπλοκή στη μεταγραφή του Εμβιλά στον Ολυμπιακό»

Equipe : «Εμπλοκή στη μεταγραφή του Εμβιλά στον Ολυμπιακό»

Η κορυφαία γαλλική εφημερίδα κάνει λόγο για εμπλοκή στη μεταγραφή του Εμβιλά στον Ολυμπιακό αφού ο Γάλλος μέσος θέλει να φύγει ελεύθερος αλλά η Σεντ Ετιέν αξιώνει χρήματα.

Παγώνει όπως φαίνεται -προς το παρόν τουλάχιστον- η μεταγραφή του Γιαν Εμβιλά στον Ολυμπιακό. Όπως αναφέρει η «Equipe» η υπόθεση έχει κολλήσει στα χρήματα που αξιώνει η Σεντ Ετιέν για τον Γάλλο μέσο.

Οι διαπραγματεύσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και τρεις εβδομάδες περίπου με τους «ερυθρόλευκους» να τα έχουν βρει με τον παίκτη, όχι όμως και με την ομάδα του η οποία αξιώνει χρήματα (κοντά στο 1 εκατ. ευρώ) για να τον παραχωρήσει και δεν τον αφήνει ελεύθερο.

O 30χρονος άσος έχει ακόμη δύο χρόνια συμβόλαιο με τη Σεντ Ετιέν και πλέον μένει να δούμε ποια θα είναι η κατάληξη με την ιστορία πάντως να μην είναι τόσο προχωρημένη όσο φαινόταν. Οι διαπραγματεύσεις βέβαια δεν έχουν διακοπεί και δεν αποκλείεται να βρεθεί τελικά η χρυσή τομή και ο Εμβιλά να γίνει κάτοικος Πειραιά.

Πρόκειται πάντως για έναν ποδοσφαιριστή που είναι δεδομένο πως αν ο Ολυμπιακός καταφέρει να τον κάνει δικό του, θα προσθέσει μια πολύ ποιοτική λύση στη μεσαία του γραμμή.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ