Απόλλων Σμύρνης : Ανακοινώθηκε ο Τσιλούλης (pic)

Απόλλων Σμύρνης : Ανακοινώθηκε ο Τσιλούλης (pic)

Ο Σωτήρης Τσιλούλης είναι επίσημα ποδοσφαιριστής του Απόλλων Σμύρνης, ο οποίος συνεχίζει να ενισχύει το ρόστερ του.

Ο Σωτήρης Τσιλούλης ήταν ένας από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν με την φανέλα του Πανιωνίου. Ο 25χρονος εξτρέμ μπορεί να είδε την ομάδα του να υποβιβάζεται στην δεύτερη κατηγορία, ωστόσο εκείνος θα παραμείνει στην Superleague.

Μετά το τέλος της σεζόν, ο Έλληνας άσος αποφάσισε να λύσει το συμβόλαιό τους με τον Ιστορικό και έψαχνε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Αυτός θα είναι στον νεοφώτιστο, Απόλλων Σμύρνης. Η «ελαφρά ταξιαρχία» προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο.

Έτσι, μετά τις Λαμία, Αναγέννηση Καρδίτσας, Απόλλων Λάρισας και Πανιώνιο, ο Τσιλούλης θα αλλάξει και πάλι σταθμό στην καριέρα του, παραμένοντας στην Ελλάδα. Με τον τελευταία, έπαιξε για δύο σεζόν, μετρώντας δέκα γκολ και τρεις ασίστ σε 63 συμμετοχές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σωτήρη Τσιλούλη. Γεννημένος στις 14 Φεβρουαρίου 1995 αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός. Έχει παίξει σε Πανιώνιο, Απόλλωνα Λάρισας, Αναγέννηση Καρδίτσας, Λαμία, Σέρρες και Δωτιέα Αγιάς».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ