«Κινείται για Τααράμπτ ο Ολυμπιακός» (vids)

«Κινείται για Τααράμπτ ο Ολυμπιακός» (vids)

Ολυμπιακός, Ζενίτ και Σαμπντόρια δίνουν «μάχη» για την απόκτηση του Αντέλ Τααράμπτ, σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ιταλία.

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» τον μεταγραφικό του σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τους ερυθρόλευκους να κοιτάζουν αρκετές σπουδαίες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών. Οι προτάσεις «πέφτουν» βροχή, ενώ τα σενάρια γύρω από τον Ολυμπιακό δίνουν και παίρνουν όσο πλησιάζουμε στην έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων του συλλόγου.

Σε ένα από αυτά λοιπόν ο Ολυμπιακός συνδέεται με την περίπτωση του Αντέλ Τααράμπτ, του πολυεργαλείου της Μπενφίκα. Σύμφωνα με το «tuttomercatoweb», οι ερυθρόλευκοι κινούνται για την απόκτηση του μέσου των αετών της Λισαβόνας, ο οποίος πραγματοποίησε μια εξαιρετική και γεμάτη σεζόν στην Πορτογαλία. Στο δημοσίευμα των Ιταλών τονίζεται ότι οι ερυθρόλευκοι δεν «παίζουν» μόνοι τους για τον παίκτη, αφού Σαμπντόρια και Ζενίτ «ερίζουν» για την απόκτηση του, ενώ στο «κόλπο» δεν αποκλείεται να μπει και η Φιορεντίνα.

Φυσικά πρόκειται για μια περίπτωση από το πάνω ράφι με τον Μαροκινό μέσο να έχει κάνει σπουδαία καριέρα. Στο παρελθόν ο Τααράμπτ έχει αγωνιστεί σε ομάδες όπως η Μίλαν, η Τότεναμ και η Τζένοα, ενώ έχει περάσει και από την ΚΠΡ, και τη Φούλαμ.

Τη φετινή σεζόν ο μέσος της Μπενφίκα κατέγραψε 38 συμμετοχές, ενώ σκόραρε μια φορά και μοίρασε και τρεις ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Παράλληλα, είναι διεθνής 23 φορές με την εθνική ομάδα του Μαρόκο και μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια άνεση σε όλες τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, στα πλάγια της επίθεσης, αλλά και σαν σέντερ φορ. Ο Τααράμπτ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την προσεχή αντίπαλο του ΠΑΟΚ στον τρίτο προκριματικό του Champions League και αναμφίβολα πρόκειται για μια δύσκολη και «αλμυρή» περίπτωση, με τον Μαροκινό να έχει συμβόλαιο πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ