Ρελάνς από τη NOVA και κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό

Ρελάνς από τη NOVA και κρίσιμες διαπραγματεύσεις με Παναθηναϊκό

Η NOVA ανέβασε την πρότασή της προς τον Παναθηναϊκό και είναι πιθανό οι δύο πλευρές να φτάσουν τελικά σε συμφωνία.

Μετά τον ΠΑΟΚ ο Παναθηναϊκός. Μπορεί οι δύο ομάδες να ήταν έτοιμες να ξεκινήσουν το νέο πρωτάθλημα διαχειριζόμενες τα τηλεοπτικά τους δικαιώματα μόνες τους, μέσω του PAOK TV και του Παναθηναϊκός TV, όμως όλα τα σενάρια πλέον είναι ανοιχτά, αφού η NOVA αποφάσισε να κάνει… ρελάνς και να μπει πια για τα καλά στο παιχνίδι της συμφωνίας.

Ο ΠΑΟΚ εδώ και μέρες βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με το συνδρομητικό με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως είναι κοντά η συμφωνία, ενώ τις τελευταίες ώρες έχουμε ανατροπή δεδομένων και για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» προχώρησαν το εγχείρημα του Παναθηναϊκός TV από το οποίο είδαμε και τα τέσσερα φετινά φιλικά, είναι μεν έτοιμοι για να βάλουν στα… σπίτια του κόσμου το νέο τους κανάλι, ωστόσο η νέα πρόταση της NOVA μπορεί να φέρει ανατροπή. Οι πληροφορίες λένε πως οι άνθρωποι του συνδρομητικού ανέβασαν την προσφορά από τα 5,7 εκατομμύρια ευρώ, στα 7 εκατομμύρια, κάνοντας τη διοίκηση του Παναθηναϊκού να σκεφτεί πλέον πολύ σοβαρά αυτά τα χρήματα. Τα οποία θεωρείται σχεδόν απίθανο να βγάλει μέσω της δικής της πλατφόρμας.

Δεν αποκλείεται ο Παναθηναϊκός να ζητήσει από τη NOVA να παίζουν τα ματς σε αυτή, αλλά με παραγωγή του Παναθηναϊκός TV, κάτι πάντως που δύσκολα μπορεί να γίνει αποδεκτό μιας και το συνδρομητικό θα πληρώνει εκατομμύρια.

Ίσως να υπάρξει συμφωνία για live μετάδοση από τη NOVA και μαγνητοσκοπημένη από το κανάλι του «τριφυλλιού». Όλα τα σενάρια βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο τραπέζι και το δεδομένο είναι πως αυτή η νέα στάση της NOVΑ έχει διαφοροποιήσει την κατάσταση.

Πιθανότατα έως αύριο θα υπάρξει οριστική εξέλιξη του ζητήματος, μιας και σε λίγες μέρες ξεκινάει το πρωτάθλημα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ