Απόλλων Σμύρνης : Επίσημο του Σλίβκα (pic)

Απόλλων Σμύρνης : Επίσημο του Σλίβκα (pic)

Ο Απόλλων Σμύρνης απέκτησε ακόμα ένα ποδοσφαιριστή, ο οποίος ακούει στο όνομα Βικίντας Σλίβκα.

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει συνεχώς ποδοσφαιριστές και ετοιμάζεται πυρετωδώς για την νέα σεζόν. Η «ελαφρά ταξιαρχία» έχει αποκτήσει ήδη τους Λισγάρα, Τσιλούλη, Ντάουντα και Ντομίνγκεζ, ωστόσο δεν δείχνει να είναι έτοιμη να σταματήσει.

Συγκεκριμένα, έκανε επίσημη την μεταγραφή του Βικίντας Σλίβκα. Πρόκειται για μία πολύ αξιόλογη κίνηση από τον ελληνικό σύλλογο, ο οποίος θα κληθεί να ηγηθεί την μεσαία γραμμή. Η μετακίνησή του γίνεται με ελεύθερη μεταγραφή, καθώς λύθηκε το συμβόλαιό του με την Χιμπέρνιαν.

Αξιοσημείωτο δε, ότι ο 25χρονος μέσος είναι 38 φορές διεθνής με την Λιθουανία και μετράει δύο τέρματα ενώ στην Σκωτία, αγωνίστηκε για τρία χρόνια. Συνολικά είχε τέσσερα γκολ και δέκα ασίστ σε διάστημα 84 συμμετοχών ενώ αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Γιουβέντους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού ποδοσφαιριστή, Βικίντας Σλίβκα (Vykintas Slivka). Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995, αγωνίζεται ως μέσος. Προέρχεται από τη Γιουβέντους ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Μόντενα, Γκόριτσα, Ντεν Μπος και Άσκολι. Το 2017 «μετακόμισε» στη Σκοτία και με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν πραγματοποίησε 84 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας και έχει συνολικά 38 συμμετοχές. Μάλιστα δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, στους δύο αγώνες με το Καζακστάν και την Αλβανία για το Nations League, διότι δεν ανήκε σε κάποια ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη Χιμπέρνιαν. Κάτι που από σήμερα δεν ισχύει».

View this post on Instagram

Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την απόκτηση του Λιθουανού ποδοσφαιριστή, Βικίντας Σλίβκα (Vykintas Slivka). Γεννημένος στις 29 Απριλίου 1995, αγωνίζεται ως μέσος. Προέρχεται από τη Γιουβέντους ενώ αγωνίστηκε με την μορφή δανεισμού σε Μόντενα, Γκόριτσα, Ντεν Μπος και Άσκολι. Το 2017 «μετακόμισε» στη Σκοτία και με τη φανέλα της Χιμπέρνιαν πραγματοποίησε 84 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις. Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Λιθουανίας και έχει συνολικά 38 συμμετοχές. Μάλιστα δεν κλήθηκε στην Εθνική ομάδα, στους δύο αγώνες με το Καζακστάν και την Αλβανία για το Nations League, διότι δεν ανήκε σε κάποια ομάδα μετά την αποδέσμευσή του από τη Χιμπέρνιαν. Κάτι που από σήμερα δεν ισχύει.

A post shared by Apollon Smirnis FC | Official (@apollonsmirnisfc_official) on

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ