Πουλάει και τον Άκπομ ο ΠΑΟΚ

Πουλάει και τον Άκπομ ο ΠΑΟΚ

Ο Λημνιός κλείνει στην Κολωνία. Αλλά δεν είναι ο μόνος που ετοιμάζεται να φύγει από Θεσσαλονίκη με προορισμό την Γερμανία. Ο Τσούμπα Άκπομ αναμένεται να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Ο Δημήτρης Λημνιός θα πρέπει ήδη να θεωρείται παρελθόν από τον ΠΑΟΚ. Η πρόταση της Κολωνίας φέρεται να ικανοποιεί τους ιθύνοντες του δικεφάλου του Βορά, οι διαπραγματεύσεις κορυφώθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο και ο Έλληνας μεσοεπιθετικός οδεύει προς τη Γερμανία. Κι όπως όλα δείχνουν δε θα είναι ο μόνος που θα κάνει το δρομολόγιο για τη συγκεκριμένα χώρα, καθώς ο ΠΑΟΚ είναι πολύ κοντά να πουλήσει και τον Τσούμπα Άκπομ.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ΠΑΟΚ έχει επί της ουσίας συμφωνήσει για την παραχώρηση του Άγγλου επιθετικού, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστός ο σύλλογος στον οποίο θα παραχωρηθεί. Η πληροφορία που υπάρχει είναι πως πιθανότερος προορισμός είναι η Γερμανία, όπως συνέβη και με τον Λημνιό.

Το πιθανότερο είναι πως ο Άκπομ θα μείνει μέχρι το ματς με την Μπενφίκα και μετά θα αποχωρήσει, με τον Ρέμπε να είναι εκείνος που χειρίζεται αποκλειστικά το θέμα.

Πιθανότατα, μάλιστα, γι’ αυτό τις δύο τελευταίες μέρες στη Γερμανία αναφέρουν πως ο ΠΑΟΚ θέλει τον Ντουκς, τον σέντερ φορ του Ανόβερου. Διότι ο Άκπομ φαίνεται πως έχει «τελειώσει» οριστικά από τον ΠΑΟΚ, ο οποίος αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ